donderdag 1 november 2012

Leuk!

In Groningen zit sinds kort een super leuk winkeltje! Sostrene Grene, een winkeltje met van alles en nog wat en absoluut niet duur! Het is ooit opgericht in Denemarken, heb het even opgezocht op Google. Ze hebben echt van alles.. Van leuke knutsel spulletjes (papier, breinaalden, garen, stempels, nog meer papier...) tot mooie opbergdozen en leuke, kleine cadeautjes. Van alles voor in huis, de keuken, noem het maar op!


Ik was gistermiddag in Groningen, om even op bezoek te gaan bij mijn mams in het ziekenhuis, maar ik was een beetje te vroeg voor het bezoekuur en ben nog even langs dit prachtige winkeltje gegaan. Ik kon het dan ook niet laten om wat voor mezelf mee te nemen. Een pakketje met allerlei kleurtjes karton, ook nog eens met allerlei verschillende structuren. Een pakketje bedrukte vellen papier, van uiltjes tot wilde dieren of gewoon een simpel patroontje. Oh ja, en nog een groot stickervel met stickers in de vorm van postzegels. Met van die leuke, nostalgische plaatjes er op. Leuk voor postcrossing of om leuk een envelop mee te versieren!

Een foto van mijn nieuwe aanwinsten lukt nu helaas niet, morgen nog maar eens proberen!

Neem eens een kijkje op hun site: http://www.grenes.dk/index.php?page=1&lang=nl7 opmerkingen:

 1. wat enorm leuk zeg dat je zo goed bent geslaagd in een winkeltje naar mijn oren niet al te duur ha ha
  hoop dat het een beetje gaat met je moeder
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat het niet al te ernstig is met je moeder en dat ze aan de betere hand is? Heel veel sterkte en beterschap voor haar!

  Leuk zo'n winkeltje met van alles en nog wat, leuk om in rond te snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap voor je mams meis!
  Hoop niet al te ernstig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte met moeders!
  Bedankt voor de tip en veel plezier met de gekochte "schatten".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nieuwsgierig! Daar ga ik binnenkort eens langs en k denk aan je :) Beterschap voor je moeder en voor jou (jullie) sterkte! <3

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt goed, het ziet er in ieder geval errug leuk uit:-)! Beterschap met je moeder! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat klinkt als een heel leuk winkeltje, heb eens effe zitten te neuzen op de site. Stickers in de vorm van postzegels ook leuwkkk! Kon ze niet zo 123 vinden op de site ;). Wie weet zie ik ze hier eens voorbij komen. Heel veel beterschap voor je moeder! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen