maandag 31 december 2012

Nog één keer

Nog één keer een berichtje in 2012. Het jaar waarin ik begonnen met bloggen, oude hobby's heb opgepakt en er nieuwe hobby's bij heb gekregen! Ik heb er van genoten om op veel fronten weer lekker creatief bezig te kunnen zijn. Ik heb de afgelopen vier jaar veel tijd in mijn studie gestopt, waardoor ik geen tijd over hield voor andere dingen. Afgelopen jaar heb ik dat meer en meer afgewisseld en dat beviel goed. In 2013 ga ik daarom op dezelfde voet verder en hoop ik voor de zomervakantie toch in het bezit te zijn van mijn pabo diploma. Ik ga ervoor!!! Gelukkig zijn er enorm veel lieve mensen die mij hierin steunen en mij af en toe net dat duwtje in de rug geven dat ik zo af en toe nodig heb.

Verder ben ik bezig met twee haak projectjes en één naai projectje. Kan er nog niet teveel over vertellen, maar laat jullie alvast wel even een paar foto's zien. Het is heerlijk om dit in de vakantie te kunnen doen. Het is echt weer zo'n 'niets moet, alles mag' vakantie, heerlijk!

Project 1 Project 2 


Samen in totaal anderhalve week vakantie. Vanavond dan ook samen het jaar uit. Door beide ouders uitgenodigd om Oud & Nieuw te komen vieren, wat zorgde voor twijfels en niemand willen teleurstellen. Daarom blijven wij lekker knus samen thuis. Samen lekker eten vanavond, dan gezellig op de bank, hapje en een drankje erbij. Mij hoor je niet klagen! Dit staat al klaar in de keuken: 

Jammie! 

Die komen wel op vandaag! 

Ik wens iedereen een fijne avond, geniet ervan! 


Happy 2013! 

11 opmerkingen:

 1. heerlijk genieten samen hoor, en jullie ouders gaan jullie dan wel weer nieuwjaar wensen

  ook ik ben dit jaar in blogland begonnen en heb er absoluut geen spijt van!!! ben ook blij jou in blogland te hebben mogen ontmoeten

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet nog lekker van je vakantie!
  Ik wens je een goede jaarwisseling en een gezond, liefdevol en creatief 2013!
  Groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n vakantie! Geniet ervan!
  Ik wens je een gelukkig en creatief nieuwjaar!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maak er een leuke avond van! Oost west thuis best :-) Zo is dat hier ook, met twee logeetjes erbij dan. Tof dat je een studie bent begonnen. Ik denk daar soms ook aan omdat ik wel eens een heel ander soort job zou willen doen. Maar het lijkt mij enorm zwaar om te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele fijne oudjaarsavond, een goed uiteinde en een heel goed en creatief 2013 gewenst. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet nog maar lekker van je vrije tijd! Ik heb nu ook vakantie, hééérlijk! Ik wens je al het goeds toe in 2013!

  Groetjes Herriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, wat een plannen voor het aankomende jaar! De haaksels zien er veelbelovend uit en ook de Pabo komt wel goed. Als je het echt wilt dan kun je een hoop hoor! Een gezellig uiteinde en een succesvol, creatief maar bovenal gelukkig 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en maak van 2013 maar jouw/jullie jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Vera, veel goede wensen voor deze laatste avond van 2012 en ook voor 2013. Ik vond het heel leuk om je te leren kennen (via de swap en blog) en hoop dat we nog jaren creatief bezig kunnen zijn. Groetjes, Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk alle lieve en leuke mensen in blogland bedankt voor de hartverwarmende en toffe reacties!!! Ben blij dat ik jullie heb leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet van je vakantie en een heel goed 2013 gewenst! Pittig hoor zo'n studie. Het lijkt mij heerlijk ontspannend om dan ook eens tijd aan je hobby te kunnen besteden. Het ziet er erg leuk uit, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen