zondag 9 december 2012

Creatief met...

Koekvormpjes! 

Toen ik dit zag, op het blog van A Spoonful of Sugar, was ik direct enthousiast. Een leuk, eenvoudig en makkelijk idee. Ik kom zoveel leuke dingen tegen, die ik allemaal wil onthouden om ooit nog eens te doen, maar die ik natuurlijk weer vergeet of waar ik nooit aan toe kom wegens chronisch tijdgebrek. Soms moet je iets wat je tegen komt en graag wil maken, ook maar gewoon doen. Bij deze dus!Bij gebrek aan eigen, oude koekvormpjes kocht ik vormpjes bij de Action. Niet duur, wel leuk! Het lint heb ik gekocht bij de Hema. Ik heb uiteindelijk voor vijf vormpjes twee strengetjes lint gebruikt. Per vormpje heb je zo'n 1 à 1,5 meter lint nodig. Het begin en eind van het lint heb ik vastgeplakt met dubbelzijdig plakband. 

Deze leuke hangers hangen nu aan kleine takkenbos te pronken voor het keukenraam. Aangezien ik veel rode keuken attributen heb, van vaatdoekjes tot een rekje en noem het maar op, past dit erg gezellig en goed bij de rest van de keuken. Foto's maken voor het keukenraam lukte niet zo goed, dat heb ik even in de gang gedaan. 

In de gang 


Voor het keukenraam 

P.S. Hebben jullie gezien dat er bij mij een Kerst Weggevertje loopt? Nieuwsgierig? Kijk dan even bij dit bericht op mijn blog. Fijne zondag nog! 


14 opmerkingen:

 1. Wat een leuk, gemakkelijk en goedkoop idee zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuk en lekker simpel idee. Dat ga ik onthouden. Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a great idea, but what will you do if you want to make biscuits.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wateen goed idee. En weet je, zo'n takkenbos heb ik ook. Morgen maar eens op de kop in mijn doos met bakspulletjes.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om anderen te inspireren!!! Kan ik enorm van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh leuk! Ik had het al wel gezien dat ze de vormpjes gewoon met een strikje aan een sfeerlichtje hangen maar dit is ook helemaal super! Trouwens, er ligt een envelop met jouw naam bij mij in de gang die morgen met de post mee mag.... spannend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee! Ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk idee, ziet er heel erg gezellig uit !
  Je maakt trouwens steeds weer van die mooie dingen, heb je daarom in mijn bloglijst geplaatst zodat ik zie als je iets nieuws op je blog hebt, en ik niks hoef te missen.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen