zondag 30 maart 2014

In de tuin

Na een drukke werkweek en een fikse verkoudheid die overgegaan is in bijholteontsteking, genoot ik gisteren van een heerlijke dag in de tuin! Heerlijk om de hele dag een beetje buiten aan te rommelen. Minder gedaan dan ik wilde doen, maar toch erg tevreden. Achter het huis is mijn tuintje weer netjes!

Gisteren nog even snel een paar zakken tuinaarde, zakken potgrond en viooltjes gehaald! Vandaag krijgen de viooltjes een plekje in de zinken banken die van mijn opa zijn geweest. Ik moet ze nog wel even poetsen, want ze zitten onder de groene aanslag...

Fijne paarse viooltjes! 

Zinken bakken van opa 

Frambozenstruik 


Er loopt al van alles uit in de tuin. Mijn frambozenstruik zit al vol met blad en eronder heeft allemaal 'jonkies'. Vandaag een paar stekjes naar pap en mam brengen, de rest steek ik er maar bij weg. Het kersenboompje en pruimenboompje krijgen al blad en de clematis heeft zelfs al knoppen! 

Kersenboompje 

Pruimenboompje 

Clematis 

Nu eerst een kopje thee in de zon en dan verder met nog wat fijne (en minder fijne) tuinklusjes. Viooltjes planten, bakken schoonmaken, frambozenstruik stekken, vegen en meer. Geniet van deze mooie zonnige zondag en.... 


Dus als jullie me zoeken, 
ik ben in de tuin! 


8 opmerkingen:

 1. je word er helemaal vrolijk van van al die nieuwe bloemetjes en mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat zó hard met de natuur hè...
  Prachtig. Pas je wel goed op jezelf? Het hoeft niet allemaal in 1 weekend. Zo'n bijholteontsteking is niet niks. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die zinken bakken van opa zijn super! Ik vind ze wel wat hebben met die groene aanslag hihihi. Geniet maar lekker van al dat moois in de tuin ennuh lieverd zorg goed voor jezelf hè. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hoe alles weer uitloopt en ook hier een aantal zinken teilen die op plantjes wachten. Maar ik wacht tot de IJsheiligen met planten;-)) zorg goed voor jezelf, groetjes Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk he dit weer,lekker genieten

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook volop genoten vooral in de hommeltuin waar weer van alles boven de grond komt het blijft wonderlijk en zo mooi!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was er heerlijk weer voor,ik heb ook genoten en deze dag wordt het zelfs 22 graden hier in het zuiden des lands!beterschap met je bijholteontsteking!

  grtzzz
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig knap je alweer wat op,het is heerlijk in de tuin en zeker goed voor je,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen