dinsdag 4 maart 2014

Genieten

Genieten met een hoofdletter G! Dat doe ik absoluut van het weertje vandaag. Aan alles merk je gewoon dat de lente in de lucht zit. En wat is de zon al lekker warm! Na een ochtendje achter de laptop, mijn broodje en banaan vanmiddag lekker in het zonnetje op gegeten. Het was al gauw te warm met vest, dus ook nog maar even met korte mouwtjes in de zon gezeten! Omdat ik nog even naar de apotheek moest, besloot ik dat gelijk maar te doen. Fiets uit de schuur, camera mee en gaan! Heerlijk in mijn bodywarmer op de fiets.

Onderweg even gestopt, 
genieten op een bankje in de zon! 

Ooievaarsnest in de verte... 
Met ooievaars! 

Foto vanaf het bruggetje over het Deurzerdiep

Ik fietste een rondje Deurze. Deurze is een heel klein dorpje, net buiten Assen. Daar stroomt ook het Deurzerdiep langs. Tussen het beekje en het dorp in staat al jaren een ooievaarsnest. Van ver hoorde ik ze al klepperen en toen ik een bocht om was kon ik ze zien zitten.

Kijk ze eens zitten/staan op hun nest! 

Nog ietsje ingezoomd met de camera.. 

Wat fijn om weer even op te zijn geweest met mijn camera. Als het zulk mooi weer blijft, dan zijn de krokussen op de Brink in de stad aan de beurt. Vast weer een prachtig gezicht, net als andere jaren! Wie weet morgen of overmorgen! De voorspellingen zijn in elk geval goed.. 


6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige ooievaars ! Al druk bezig met hun liefdesnest, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was echt zalig vandaag! Jammer dat het hier al een tijdje er best dreigend uitziet, maar ach, ik ben al genoeg buiten geweest.
  Je hebt mooie plaatjes geschoten, zeker die met de ooievaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke dag en fijn dat ik ook met jou nog even mag meegenieten, X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk genoten vandaag! Wat een mooie dag. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaaa heerlijk genieten he,mooie foto,s

  BeantwoordenVerwijderen