vrijdag 26 april 2013

Van alles wat

Ik heb deze week behoorlijk last van studie ontwijkend gedrag.. Woensdag was de zon een goed excuus, net als gisteren en ik ben blij dat ik er toen van genoten heb, aangezien het nu weer grauw en grijs is buiten. Woensdag voor het eerst lekker met blote voetjes in mijn slippers en met korte mouwen in de zon, wat was dat genieten zeg!

Vandaag wilde het studeren niet zo vlotten, ik kwam maar niet op gang en dan ga ik andere dingen doen. Zoals dit:


Een beetje spelen met een rood stempelkussentje en een zwarte fineliner. Ik heb er nog zo mijn ideeën mee, maar ik moest eerst studeren. Dat ging twee uurtjes goed, tot de postbode net aanbelde en ik mijn pakketje, zeg gerust pakket, met besteld garen kreeg. 


Voor het eerst heb ik garen besteld in een webwinkel, zonder het vooraf te kunnen voelen. Toch best spannend hoor! Aangezien ik graag eerst alles door mijn handen laat gaan om te kijken of het wel lekker aan voelt. Dat voelt het gelukkig! Dit garen, 100 % acryl bestelde ik bij Yvestown. Enorm veel keus wat kleuren betreft, maar ik ging toch voor de kleuren die wij hier in huis hebben. Wat het gaat worden, dat zien jullie ter zijner tijd nog wel eens! 

Wat ik jullie nog wel even kan laten zien, is het wasknijpermandje dat ik van de week even tussendoor haakte. Ik had namelijk nog twee klossen t-shirtgaren staan, een zwarte en een donkergrijze. Ik ben gewoon begonnen en dit is het resultaat: 


Toen vriendlief thuis kwam uit zijn werk, was het eerste wat hij zag, het mandje. Ik had het namelijk aan het wasrek gehangen, dat leek mij wel gemakkelijk. Hij was helemaal enthousiast! "Dat vind ik nou leuk!", was zijn reactie. "Net als de poef hoor, die vind ook leuk!", dat kwam er achteraan. 


Wat de hoes voor de poef betreft, dat schiet al mooi op! Het is echt zo'n tussendoor klusje, waar ik af en toe eens mee verder ga. Ik moet zeggen dat ik er de laatste twee weken 's avonds vaak mee op de bank zit en het gaat nu hard, nog maar een paar toeren! 

Nu ga ik weer gauw verder met studeren, het moet! Nog een paar uurtjes, dan heb ik ook lekker weekend! 

18 opmerkingen:

  1. Ik zit hier ook met mijn neus in de boeken, terwijl 2 meter verderop de bolletjes naar mij liggen te roepen.. Helaas is de studie ook belangrijk, en dan beloon ik me ook meestal s'avonds of in het weekend met een paar uurtjes haken hihi ^^
    Veel succes met de studie en de poef, het mandje ziet er supertof uit en lekker handig!

    Lieve groetjes van Loraine / www.twinklezcreations.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha grappig geworden ! En de wolletjes/haakkatoen van Yvestown vind ik ook zo fijn, lekker zacht ook. Ben benieuwd wat je gaat maken. Studeer ze nog even!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat mandje met knijpers. Haha, studieontwijked gedrag, ik heb altijd poetsontwijkendgedrag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mandje is leuk geworden, heb je daar ook een patroon van, moet ook nodig een nieuw iets hebben voor mijn wasknijpers :-)
    Succes met leren!!

    Groetjes Yvonne
    Masilacreaties.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Koester die vriend van je, er zijn geloof ik niet zo heel veel mannen die het gefröbel van hun vrouwen kunnen waarderen (ik heb soms geluk) ;-)
    Heel handig je knijpermandje!
    Ik vind je lieveheersbeestjes ook erg leuk, heel crea besdacht.
    Ik ben wel erg benieuwd wat je met die mooie bolletjes gaat doen, maar eerst aan de studie! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier sluit ik mij hartgrondig bij aan; jouw vent is volgens mij redelijk geweldig!

      Verwijderen
  6. Owwww dat knijpermandje is leuk (vriendlief weet wel wat mooi is meis hihihihi)

    Succes met de studie meis. 1 voordeel ... het weer zorgt vandaag voor niet al te veel afleiding ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Handig en mooi z'n knijpermandje. Zoiets zie je niet in de winkel.. Je moet je er maar ff overheen zetten en dan gaat het meestal wel weer met het studeren... geef jezelf maar een schop en dan kun je straks lekker genieten van het weekend als beloning ;-) Het weer is toch ook niet zo mooi..

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk allemaal Vera, handig een wasknijper mandje! Ik ben heel benieuwd naar je poef!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hopelijk is het studeren gelukt! Leuk mandje geworden...handig ook! Geniet van je week-end!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn als vriendlief kan appreciëren wat je maakt, het is dan ook echt superleuk dat mandje! Ohhh zo lastig dat studeren! Nog heel veel goede moed hoor maar nu eerst genieten van dat weekend. En ik vind het best tof wat je daar hebt zitten spelen met dat rood en de eyeliner!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die lieveheersbeestjes zijn errug leuk!!!
    En pas op hoor; eerst de dingen die je moet doen (zoals studeren) doen en dan de rest hè... hoe moeilijk het ook is! Succes, je kan het!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha,ha, soggen is gewoon een werkwoord bij mij. Zolang het binnen de perken blijft is er niets aan de hand :-) Gaat vanzelf over als het tentamen nadert ......en uiteindelijk heb ik ondanks veelvuldig soggen mijn studie gewoon gehaald. Bij jouw komt er in ieder geval heel veel leuks uit je handen....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel erg leuk! Het mandje is heel mooi geworden, de lieveheersbeestje zijn schattig!
    groeten Cream@

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow die vind ik nu ook leuk en zekers weten dat ik die poef ook leuk zal vinden hihihi. Oh hoop ook datik het geduld kan opbrengen om te leren haken en door te zetten. We zullen zien... Maarreh jij bent heel goed bezig lieverd. Knuff!
    Ennuh leuk idee hoor met je rode stempelkussentje hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  15. super koszyk do spinaczy
    podoba mi się
    pozdrawiam serdecznie

    BeantwoordenVerwijderen