dinsdag 2 april 2013

Krokussen

Het is alweer bijna een maand geleden dat het voor het eerst prachtig weer was buiten. Ik bracht toen een bezoekje aan Landgoed Overcingel. Er stonden toen nog nauwelijks krokussen, nu was dat wel anders. Het zag er paars van de deze mooie voorjaarsbloeiers! 


Het is nog wel heel erg fris op de fiets, heel anders dan een maand geleden. Inmiddels kruipen er ook weer een paar wolkjes voor de zon langs. Ben ik even blij dat ik net zulk stralend weer had toen ik met mijn camera op pad was! 

Terwijl ik foto's maakte, zoemde er een hommel langs. De hommel was gelukkig fotogeniek en bleef rustig in een krokus zitten totdat ik de foto had gemaakt. Verder heb ik ook nog een paar vogeltjes gezien en er heel veel gehoord. Ik zag wel een stuk of vier boomklevers en een aantal koolmezen, maar deze waren helaas minder fotogeniek. 

14 opmerkingen:

 1. Heerlijk die krokusjes hè, hier zie ik ze ook overal tevoorschijn komen. En wat een schattig dikkerdje (ik bedoel de hommel natuurlijk). Hier schijnt het zonnetje maar ik vind het behoorlijk fris hoor! Groetjes van Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig dat paarse tapijt tussen die bomen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik ben onder de indruk van het paarse tapijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie foto,s,heerlijk he,als je nu naar buiten kijkt zou je ook zeggen dat het warm is met dit zonnetje,maar op de fiets heb ik mijn sjaal nog om hoor,die wind is echt nog koud.

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig, die mooie paarse deken. Mocht ook wel in mijn tuin, hihi. En idd, op de fiets nog handschoenen aan gehad....pff, ik denk dat ik maar op vakantie ga, natuurlijk wel naar de zon.

  Groetjes, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! Lieve groet Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de hommel foto is geweldig maar zeer zeker ook alle andere
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet dat er mooi en betoverend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw...dat ziet er gaaf uit!!!
  Geweldige foto's hoor!

  En ja, die boomklevers zijn super snel...haha.
  X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's, vooral die laatste vind ik errug mooi!

  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is het daar toch mooi, leuk om dit landgoed zo weer even terug te zien!! Met die krokussen... echt een paarse deken. En die hommel... jaa de lente komt er aan!!

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen