dinsdag 9 april 2013

Afleiding..

.. in de vorm van 
 
LEUKE POST! 

Een klepperende brievenbus en een flinke plof op de mat! Kon niet anders, dan dat de postbode langs kwam. Er lag alleen maar leuke post op de mat, allemaal voor mij! Een kaartje van Postcrossing, uit Finland, met een prachtige uil en twee enveloppen. 

Ik stuurde Dinah een paar strengetjes garen (acryl) op, voor haar Arne & Carloes bloemenplaid. In een mailtje vernam ik al dat ze er blij mee was. Elke woensdag geeft ze een update van het bloemenplaid, ga maar eens kijken op haar blog. 

Foto van het blog van Dinah 

Van Dinah kreeg ik een prachtig hart, een geurhanger. Wanneer ik een beetje geurolie op doe, kan ik genieten van een heerlijke geur! Ben benieuwd! Bedankt Dinah! 

Gekregen geurhanger 

Het weekend voor Pasen waren wij op visite bij mijn oom en tante. Van mijn oom kreeg ik een mand vol met oude boeken, waaronder een aantal kinderboeken. De mand doet nu dienst als handwerkmand. Mijn bolletjes katoen en ander haakbenodigdheden zitter nu in. 

Mijn nieuwe handwerkmand 

Bij een aantal de kinderboeken, die in de mand zaten, moest ik direct aan Syl denken. Ik volg haar blog al een geruime tijd en ik had al meer dan eens opgemerkt dat zij wel in is voor mooie, lieve oude plaatjes en boekjes uit de kringloopwinkel. 

Foto van het blog van Syl 

Ik bood aan om haar een paar boekjes op te sturen, dat leek haar wel wat! Zo gezegd zo gedaan. Drie boekjes uit de serie Marieke (gele boekjes op de foto hierboven) en een boekje van Okkie zijn vorige week op de post gegaan en goed aangekomen. 

Syl stelde voor om er dan maar een Swapje van te maken, ik kreeg de vraag wat ik leuk vond. Uiltjes natuurlijk, lieveheersbeestjes en de kleur rood. Daar kon ze wel wat mee! Vandaag klepperde de brievenbus en viel de envelop van Syl op de mat. 

Is de envelop niet prachtig? 

Alleen de envelop was al een kunstwerk op zich, met een mooi plaatje van een uil voorop. Ik vond het haast zonde om de envelop open te maken, toch maar gedaan en er bleven maar leuke dingen uit komen! Leuke pakjes en envelopjes, zakjes met moois, lieve kaartjes, mooie papiertjes en nog veel en veel meer!

De inhoud van de envelop 

Inmiddels heb ik alle mooie pakjes op mijn dooie gemak, met een kopje thee erbij, uitgepakt en goed bekeken. Een mailtje om haar te bedanken voor deze enorm lieve post is al verstuurd en mijn dag kan niet meer stuk! 

Beide dames, bedankt voor de gave post! 13 opmerkingen:

 1. Post geven en krijgen is zo leuk!
  Geniet ervan ...
  Lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Vera,
  Wat leuk om zulke post te krijgen!

  Groetjes, Emilie
  (ateliereem.blogspot.com)

  ps
  Ik begrijp uit bovenstaand verhaal dat je fan bent van uiltjes en lieveheersbeestjes.
  Nou loopt er bij mij een GiveAway van een Egel-boekenlegger van vilt. Mocht je mee willen doen en als je wint, maak ik er voor jou een uil of lieveheersbeestjes boekenlegger van.  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke post heb je weer gehad!
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeah, leuk om mijn post zo terug te zien :-) Veel plezier met de spulletjes, ik ga lekker van mijn boekjes genieten, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke post...laat maar klepperdeklepperen die bus!! Je wolletjes mand is ook leuk zeg! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke swap (kan ook niet anders met Syl :-)), wat fijn dat je die boekjes voor haar 'spotte' en hele leuke post. En olright, die mand! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke post!!

  Groetjes,
  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke swap is dat geworden meis!!!!!
  Enne super die mand!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ha ik dacht al ... ik heb dat eerder gezien bij Syl :-)
  lief dat je de boekjes aan haar hebt gegeven.
  de mand is ook handig zeg :-)

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen