zaterdag 12 januari 2013

Post

Vandaag kreeg ik al heel wat post. Voornamelijk verjaardagskaarten, maar er zat ook een heel leuke envelop bij. Ik had direct al zo'n vermoeden van wie die was. En inderdaad, ik had het goed! De envelop komt van Susan en er zat een prachtige postzegelkaart, een zelf gemaakt engeltje en nog wat leuke poëzieplaatjes. Dankjewel Susan!!! Helemaal leuk en lief, zo'n envelop met verrassing!


En als we het dan toch over post en leuke kaarten hebben, ik kreeg de afgelopen week twee heel leuke kaarten met Postcrossing. De één met 'teapots' (theepotten) en de ander met 'samovars' (koffiepotten). Dan zou je denken dat ze allebei uit hetzelfde land komen, maar dat is niet zo. De eerste komt uit Litouwen en de tweede uit Rusland, maar het ligt natuurlijk wel bij elkaar in de buurt.Verder is er weer een haakprojectje af, hier liet ik daar al van zien met wat voor kleuren ik bezig was (project 1). Het pakketje is van de week op de post gegaan en ik ben benieuwd wanneer het aankomt. Zodra het aangekomen is laat ik jullie het eindresultaat natuurlijk zien! Nog even geduld dus..


5 opmerkingen:

 1. uuuuh heb ik een verjaardag gemist ? owwww van harte !
  Die kaarten van de postcrossing zijn super zeg, en wat grappig dat het uit dezelfde serie lijkt te komen. En Susan... wat moet ik daar nu over zeggen, da's gewoon een engel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niets gemist hoor! Vier het vanavond, maandag pas echt jarig!

   Verwijderen
 2. altijd leuk zulke post, beter dan saaie rekeningen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh stom, en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen