zondag 13 januari 2013

Luie zondag

Vandaag hadden wij samen een luie zondag. Uitrusten en bijkomen van een heel gezellige zaterdagavond, waarop ik alvast mijn verjaardag vierde. Het huis vol met lieve familie, vrienden, vriendinnetjes en buren. Ik heb er enorm van genoten, al die lieve mensen om mij heen. Ze hebben mij allemaal ook erg verwend. Ontzettend leuke, mooie cadeaus gehad. Ik laat even een paar dingen zien.


Van vriendlief kreeg ik het bordspel Ticket to ride - America. We speelden bij onze buren al een aantal keer de Ticket to ride - Europa versie en waren direct vanaf de eerste keer enthousiast. Wij zijn beiden wel te porren voor een gezellig spelletje, allebei helemaal weg van Kolonisten van Catan. Nadeel daarvan is dat je het bordspel minimaal met zijn drieën moet spelen. Ticket to ride kunnen we gewoon met zijn tweeën spelen.Van mijn paps en mams mocht ik een bedel uitzoeken voor aan mijn armband. Ik heb de armband nu voor het derde jaar en hij begint al aardig vol te raken. Verder wilde mijn mams mij graag een kaartenrek cadeau doen, leuk om de kaartjes van Postcrossing in te bewaren of de kaartjes waarvan ik het zonde vind om ze te versturen. Afgelopen week stond er eentje in een folder, helaas uitverkocht. Zowel in de winkel als in de webshop. Even verder wezen zoeken en op internet een heel mooie gevonden! Die mocht ik bestellen en komt volgende week, daarover dus later nog een keertje meer. 

Verder kreeg ik nog een prachtig haakboek; 300 haaktips & technieken geschreven door Jan Eaton. Ik ben er heel blij en heb het vandaag, tijdens het lui hangen op de bank, al meerdere malen door gebladerd. Er staan zeker weten ontzettend veel handige tips in. Die gaat nog vaak gebruikt worden! 


Verder nog een leuk haakboek gekregen van mijn oom en tante, met een paar bolletjes katoen. Boekenbonnen, ook altijd handig voor iemand die erg van boeken houdt en de nieuwste cd Babel van Mumford & Sons. Een leuk vogelhuis, in de vorm van een vogel. Daar zal ik eens een leuke plek voor gaan zoeken in de tuin en dan maak ik er wel even een foto van. Niet te vergeten dit gave t-shirt! Met jawel, een prachtige uil! 


Nu ben ik vast nog wat vergeten, maar ik ben zeker weten enorm verwend. Dan ook nog te bedenken dat ik morgen pas echt jarig ben! Gelukkig de meeste visite nu achter de rug, het opruimen en schoonmaken weer gehad, morgen alleen nog mijn verjaardag vieren met de kleuters van mijn groep op stage. 

P.S. Nog even een foto van de tulpen. Ik liet hier zien wat voor leuks ik ervan had gemaakt. Alleen toen waren de tulpen nog niet zo ver. Nu zijn ze al een stuk verder, het staat nog steeds erg vrolijk en gezellig! 
11 opmerkingen:

 1. Ik wilde je al feliciteren maar ik zie dat je morgen pas jarig bent....dus ik wacht nog even ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
  Heerlijk dat je zo verwend bent! Het is zeker niet mis wat je allemaal opnoemt :-)
  O, je tulpen zijn nu echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. GEFELICITEERD!! En morgen een fijne dag! Heerlijk he, zo verwend worden?
  Heb je trouwens gezien dat ik nog een give away heb tot volgende week, dus als je kans wilt maken op nog een cadeautje.....? (mits je natuurlijk van gehaakte bloemetjes houdt).
  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou met al jouw kadootjes ook heel blij zijn. Ook hier een grote fan van Kolonisten van Catan en Ticket to Ride :-) Heel veel plezier met al je verwennerijen en een fijne verjaardag voor morgen! (ik hang ook op de bank nu, na een heerlijke wandeling aan zee)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie cadeaus!!! Heerlijk om zo verwend te worden :o)
  Lekker van genieten! En morgen een hele fijne dag gewenst!!!
  X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne verjaardag morgen! Alhoewel, je hebt het meest fijne dus al gehad. Lekker dat je vandaag nog eens nagenieten kan. Zeker met zulke leuke cadeaus. Voor morgen dus alvast de hartelijke felicitaties uit Alkmaar!
  Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alvast gefeliciteerd meis!
  Je ben in ieder geval heerlijk verwend (en zo hoort het ook hihihihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat ben je lekker verwend.
  Groetjes Berber

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat ben je lekker verwend.
  Groetjes Berber

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat ben je lekker verwend.
  Groetjes Berber

  BeantwoordenVerwijderen