zondag 6 januari 2013

De 100 voorbij

Vorige week zat ik met mijn volgers nog aan het begin van de 90. De afgelopen dagen zag ik het aantal volgers langzaam oplopen richting de 100. Gisteravond waren het er ineens 99 en vanmorgen keek ik weer en viel mijn oog op het getal 101! WAUW!

Ik had mij zelf voorgenomen dat ik bij 100 volgers weer een Weggevertje wilde doen. Ik wist nog niet wat en ik dacht dat ik nog voldoende tijd had om daar eens rustig over na te denken. Ik had niet verwacht dat ik de 100 volgers zo snel zou bereiken en passeren! Wel erg leuk natuurlijk en ik wil daarom al mijn nieuwe volgers van harte welkom heten! Ik vind het leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen.

Omdat ik nog even rustig na wil denken over wat ik deze keer wil weg geven, laat ik het weggevertje nog even wachten. Ik twijfel tussen van alles; een haaknaaldenetui, vrolijke onderzetters, een gehaakt etui of weer en leuke stempel... Moeilijk, moeilijk, moeilijk! Houd mijn blog de komende tijd maar goed in de gaten!


Verder heb ik de kerstboom afgelopen vrijdag opgeruimd, samen met alle andere kerstspulletjes. Ik vond het wel wat kaal in huis en ik had nog een hoge lege vaas staan waar ik weer eens iets mee wilde doen. Ik kocht een amaryllisbol, met een piepklein groen puntje. Een beetje aarde onderin de vaas en de bol er boven op. Het piepkleine puntje is de afgelopen twee dagen al wel gegroeid. Ik ben benieuwd of er uiteindelijk een prachtige bloem uit te voorschijn komt. 


19 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd hoor! Leuk he, toch, zoveel volgers?
  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!!! Ben benieuwd naar je weggevertje :o)
  Leuk!

  Fijne zondag! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met al je nieuwe volgers! Ze hebben gelijk, het is zeker de moeite waard om op de volgers-knop te klikken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, gefeliciteerd!! Ik ben ook aan 't nadenken over een weggevertje, omdat ik in december rond de 50 zat. Maar nu zit ik rond de 90 (komt denk ik omdat ik op Freubelweb gestaan heb) en ik had even zoiets van: Help, wat gebeurt hier?! Ach, gewoon lekker doorgaan toch?! Ik ben benieuwd wat jij weg gaat geven, ik weet 't nog niet. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!
  Spannend altijd he, zo'n bol waar iets moois uit moet gaan komen. Ik hou mijn hyacintbollen ook goed in de gaten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn al die volgers hé! En heel fijn om het proces te volgen van die bol tot een prachtige bloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Super leuk al die volgers!
  Ik ben benieuwd hoe je bloem wordt!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow wat leuk voor je dat die volgers bij je binnenstromen. Bij mij is het aantal ook weer stijgende vanwege mijn Dankjewel Give Away en jullie reclame. Dankjewel!!
  Maarreh je kunt je nog even bedenken wat je wilt bij de mijne (gewoon je gevoel volgen, keuze 1+2 zijn de populairste ;)) en vóór de 13de reageren, effe klikken op beantwoorden onder je reactie.
  Ik ben heel benieuwd wat je gaat uitkiezen voor je Give Away ter ere van je 100+ volgers.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. van harte gefeliessssssssssssssssssssssssssssssssss er zullen er dit jaar vast nog veel bij gaan komen...dat verdien je wel met je mooie blog

  wat mooi die bloembol, gaat vast prachtig bij je uitkomen

  ik heb ook weer een nieuwe lopen dus mocht je het wat vinden doe dan gezellig mee

  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2013/01/zentangle-bordje-give-away.html

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je 101 volgers inmiddels.
  Ben ook wat aan het verzinnen voor mijn 1 jarig blog bestaan. Hou je mijn blog in de gaten? Lieve groet, Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik dacht altijd dat ik jou moest volgen via google+ (sorry, lekker slim van mij ;-)) maar nu zie ik dat het hier ook gewoon kan dus 102 :D
  PROFICIAT en de grote vraag is nu natuurlijk wordt het een witte, roze of rode???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat is de grote vraag!!!
   Van google+ snap ik nog niks.. Haha! Ik dacht dat je hier ook al volger was, maar toch welkom! Gezellig!

   Verwijderen
 12. Inmiddels dus alweer 102!! Gefeliciteerd...leuk hé! Het is verdient hoor, ik kom hier op mijn ronde door blogland ook altijd graag even 'binnen wippen':-) Spannend zo'n bolletje volgen hoe het groeit en hopelijk straks ook bloeit!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik vond 100 een magisch getal en daarna heb ik het maar losgelaten. Succes met het bedenken van de give away, ik hou je in de gaten!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 100!!!!! (en al meer ....)
  Gefeliciteerd meis!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je 100 volgers (inmiddels al weer ietsje mee) gezellig hé als er zoveel mensen meelezen.

  BeantwoordenVerwijderen