donderdag 21 februari 2013

Snail Mail

Een tijdje terug, tijdens een rondje snuffelen op leuke blogs en het hoppen van het ene leuke naar het andere, kwam ik leuke Snail Mail stempels tegen. Paar plaatjes opgeslagen en vorige week woensdag maakte ik twee leuke stempels zelfs.

Deze week zag ik ze ook bij Prutselz verschijnen op haar blog, zij maakt ook ontzettend mooie stempels. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op haar blog.

Deze maakte ik, een kleintje en een iets grotere. Ik vind dat ze allebei wel wat hebben, maar de grotere vind ik toch wel de mooiste van de twee.


De eerste paste precies op de kartonnen labeltjes die ik gisteren kocht. De grote heb ik gebruikt om twee enveloppen die vandaag de deur uit gaan voor een Snail Mail, gezellig te maken. Dat laatste is geloof ik wel gelukt. Nu maar hopen dat beide dames blij zijn met de gevulde envelop. 


Vanmorgen scheen hier heerlijk de zon. Toen ik na het doen van wat huishoudelijke klusjes de jas aan had en buiten was, voor een rondje boodschappen door de stad, verdween de zon en kwamen er sneeuwvlokjes voor terug. Heel jammer, maar ik heb gelukkig wel een heerlijke frisse (koude) neus gehaald!

P.S. Mocht je een keer met mij willen swappen of Snail Mailen, mag je me altijd een mailtje sturen! 

P.P.S. Voor wie niet weet wat Snail Mail is, kijk dan eens hier! Daar vind je van alles over Snail Mail in Nederland! 

19 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt! Knap, zeg! Echt leuk op die envelop met het plakband en die bloemetjes!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zekers gelukt!
  Wat super leuk zeg!!
  Groetjes Hitsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn ook enorm leuk geworden zeg!!!
  ♥ Lieve groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vraagje wat is snailmail??? Ik vind je stempels heel mooi geworden en zo strak ook. top gemaakt.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Slakkenpost!!! Of ook wel gewoon lekker ouderwets een brief/kaart/gevulde envelop versturen... Ik vond er net nog een leuke website over: http://www.snail-mail.nl/

   Liefs!

   Verwijderen
 5. Mooie stempels :D !! En zeker zoals ze op de envelop staan met de vrolijke bloemetjes erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De buitenkant van de enveloppen zijn in elk geval veelbelovend, die binnenkant is vast en zeker ook super. Stempels zijn heel mooi, er zit veel stempeltalent in blogland, uitgezonderd ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De stempels zien er hartstikke leuk uit!! Mooi zeg..leuk werk hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de buitenkant is al een kado op zich♥♥♥

  werkelijk prachtig gemaakt

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke stempels! Ik ga dadelijk eens kijken wat snail mail is, want ik ken het niet. Via jouw blog leerde ik ook postcrossing kennen. Ondertussen mocht ik al enkele kaartjes ontvangen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige stempels en met smaak gemaakte enveloppen. Snailmail, ook pas ontdekt via Micki. Je raakt er aan verslingerd. Met groet van De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De enveloppe is goed aangekomen, bedankt daarvoor :-)
  Had er ook al een blogberichtje over getypt en daar had je ook al op gereageerd, ik veronderstel toch dat je het over deze enveloppe hebt hé (je vraag bij mijn pif-blogberichtje).
  En inderdaad heb het eens nagekeken bij u en er is iemand dubbel aan het spelen, ben benieuwd of ze dan ook 10 personen blij gaat maken ;-)
  Had er via Facebook ook eentje gelanceerd, maar daar heeft het minder succes, denk dat de mensen wat schrik hebben om zelf die cadeautjes te moeten maken ;-), heb er daar momenteel maar eentje dat mee doet, ben eens benieuwd of er nog gaan bijkomen want dat is wel eentje dat een volledig jaar loopt.
  Groetjes Frullemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou het leuk vinden om te snail mailen! ik heb dit alleen nog nooit gedaan en ook weet ik niet hoe ik jou moet mailen :$

  BeantwoordenVerwijderen