zondag 3 februari 2013

Genieten

We genieten hier volop van een heerlijke, luie zondag. Zo één van 'niks moet, alles mag'. Mijn broertje is blijven slapen en vermaakt zich samen met vriendlief uitstekend achter de playstation met voetbalspel. Ik vermaak mij met het afmaken van wat klusjes, klaarmaken van pakketjes die dan morgen met de post mee kunnen, ik bakte koekjes en probeerde mijn nieuwe camera uit.


Ik geniet nu van een kopje thee met uiteraard een heerlijk zelfgebakken koekje. Buiten regent het, dan is niets fijner dan met een dekentje op de bank te kruipen. Ondertussen bezig met haken, de hoes voor de poef schiet al mooi op. Binnenkort zal ik jullie laten zien hoe ver ik nu ben. 

6 opmerkingen:

 1. de koekjes zien er heerlijk uit, en wat kun je genieten van een nieuwe camera he...ik kreeg een digitale een paar jaar geleden van mijn man en ben er onwijs blij mee

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik doe hetzelfde na net de hond te hebben uitgelaten heerlijk hè ,ben benieuwd naar de poefhoes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De playstation is hier ondertussen een beetje aan de kant geduwd door de WII (en meer meisjes :-)) maar ik kan me zo'n voetbaltornooi wel levendig voorstellen :-) Haak jij maar lekker verder ondertussen, nog een fijne zondagavond, ik zit ook op de bank :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk is dat hè zo`n luie zondag, daar kan ik ook zo van genieten :) Lekker opladen voor een drukke week die komen gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je lieve berichtje!

  En wat heb je toch een gezellig blog!! Lekker veelzijdig..! En wordt nu toch ook wel erg benieuwd naar het eindresultaat van je poef hoor, vast een hele klus... heb ik ook altijd met die dekens haken, maar ja.. als je eenmaal begint.. moet je het ook afmaken he? :)

  Lieve groet en tot blogs!
  Miriam

  't bezige bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je ook nu zo'n mooie camera hebt! Welk merk heb je? Ik heb de Nikon D3200 aangeschaft en volgens mij gaat ie goed bevallen!!
  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen