vrijdag 1 februari 2013

Haaknaaldenetui

Zo lang als het eerste pakje voor de PIF er over heeft gedaan, zo snel was pakje nummer twee er. Hier kun je meer lezen over de PIF die ik begin december organiseerde.


Ook dit pakketje ging op de post naar onze Zuiderburen. Net als het eerste pakketje van de PIF. Het is ontzettend vlot aangekomen bij haar en ze is er onwijs blij mee! Ik maakte voor haar een haaknaaldenetui. Ik mocht de kleuren zelf weten, ze vertrouwde volledige op mijn smaak. Ik zal jullie een deel van haar reactie via de mail laten lezen: 

"Vandaag zat er een supermooi pakje in de bus!!! Het was zo mooi verpakt! Bijna te mooi om op en te maken. :) Maar dat heb ik toch gedaan hoor!"

"Ik ben echt superblij met wat je maakte! Zo'n mooi haaketui! Ik vind de kleuren ook perfect. Die heb je goed uitgekozen! Maar daar twijfelde ik niet aan omdat ik al je creaties vanop je blog erg mooi vint. Ik wil je dan ook heel graag bedanken voor de mooie PIF." 

Nu maar hopen dat het pakketje voor de Friendship Swap ook gauw aankomt, dat moest eveneens naar België. Nu het derde en vierde pakketje van de PIF afronden en klaarmaken. Dit doe ik maar terwijl ik wacht op de monteur die hopelijk de lekkage aan de ketel komt verhelpen. 

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige haaknaaldenetui! Daar zal de ontvangster wel veel plezier van hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een geweldige etui!! Zo iets moest ik ook maar eens maken voor mijn haaknaalden!! Echt heel mooi gemaakt Vera!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owww dit etui is enorm mooi zeg ♥

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie!!! Knap werk!!!
  Fijn weekend! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit!!
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die etui is supermooi geworden. Dat blauwe lintje erlangs... super! En ik weet uit ervaring dat het echt heel erg handig is; zo'n haaknaaldenetui!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjeetje meis wat heb je die mooi gemaakt zeg!!!! Echt toppie moppie!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit heb je mooi gemaakt!! En zo handig ook! Ik heb even op je blog gesnuffeld en zie veel leuke dingetjes, veel ideeën!
  Ik meld me aan als volger.

  Je bent ook welkom op mijn blog, 't Bezige bijtje

  Lieve groet een een fijn weekend!
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs leuk haaknaaldenmapje :-)

  BeantwoordenVerwijderen