vrijdag 8 februari 2013

Nieuwe camera

Ik ben zo blij met mijn nieuwe camera. Echt helemaal blij! Hij maakt zulke prachtige foto's. Zo scherp en zo mooi. Ik kocht een spiegelreflex. Dat wilde ik al een tijdje heel erg graag, maar vond het eigenlijk best veel geld om 'even' een nieuwe camera te kopen. Gelukkig was ik een kleine maand geleden jarig, kreeg ik verjaardagsgeld en vvv-bonnen (daar had ik er ook nog een paar van) en hoefde ik zelf nog maar een klein beetje bij te leggen. Ik heb gekozen voor de Canon EOS 1100D, tot nu toe bevalt hij goed!Ik fotografeerde er al een eind mee weg de afgelopen week. Ik maakte onder andere foto's van de prachtige anemonen in de bos bloemen die op tafel staat. De bos bloemen kreeg ik van mijn twee mentoren, die het afgelopen half jaar mijn stage begeleid hebben. Mijn laatste stage van de pabo zit er namelijk op nu! Afgesloten met een fantastische beoordeling en een heerlijk gevoel. Op naar het afstuderen! 


5 opmerkingen:

 1. Ik heb dezelfde camera!!! :-) Ik kreeg er nog een cursus bij en heb die ook gevolgd zo leerzaam. Het is echt een hele goede camera en hij maakt mooie scherpe foto's en de flits vind ik ook erg goed. Je kunt nu met een gerust hart foto's maken in het donker. Ik heb de camera nu al een half jaar en hij bevalt echt prima. Ik heb zoveel foto's gemaakt dat ik geen ruimte meer heb op mijn computer... hahaha.
  Heel veel plezier ervan.

  Lieve groet,dinah

  PS: misschien vind je het leuk om mee te doen met dr photo challenge op vrijdag, iedere week een leuke foto maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's van een mooie bos bloemen die je dan zeker verdiend hebt, fijn dat je zulke goede beoordelingen hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zal veel plezier beleven aan je nieuwe fototoestel!
  Dit wordt leuk! Geniet van het weekend, liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, héél véél plezier met je mooie camera!!!
  Onze dochter heeft ook de Canon 1100D, van ons gekregen toen ze vorig jaar op uitwisseling ging naar Mumbay, India. Ze heeft er echt veel schik van en maakt ook haar blogfoto's daarmee (kikielise.blogspot.nl). Zelf heb ik laatst een Nikon D3200 gekocht. Ook een hele fijne camera maar moet deze nog wel leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ...prachtige foto's Vera...hij werkt goed en jij werkt er goed mee, goeie combi dus hihihi..laat maar door komen die mooie foto's!! Wat goed dat je zo'n positieve beoordeling hebt gekregen, gefeliciteerd!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen