maandag 24 december 2012

Vakantie

Eindelijk maar toch, na een lange en drukke periode, kan ik zeggen dat ik Kerstvakantie heb! Welverdiend ook, al zeg het ik zelf. Daar gaan we dan ook goed van genieten. Samen, want vriendlief is eveneens lekker vrij. Zondag vierden we samen het eerste dagje van de vakantie. Lekker knus thuis, met de kerstboom aan natuurlijk!

Gisteren weer eens tijd gemaakt voor één van mijn andere hobby's, namelijk Postcrossing. Dat werd wel weer eens tijd, adressen opgevraagd en schrijven maar! Het werden voornamelijk kerstkaartjes, dat past natuurlijk prima in deze tijd van het jaar.


Het kaartje hierboven vond ik te lief om te versturen. Soms kan ik het gewoon niet over mijn hart verkrijgen een kaartje weg te sturen, alleen maar omdat ik het zelf zo mooi vind. Dit is een kaartje met de afbeelding van de Kleine Kerstman, hij speelt de hoofdrol in een prachtige serie prentenboeken.

Verder heb ik mijzelf verwend met het Flow Winterboek. Ik had het al meerdere malen in handen gehad, twijfelde steeds weer, maar het thema sprak mij erg aan. Deze brieven & kaarten special kon ik als liefhebber van post, mooie kaarten en postzegels natuurlijk niet laten liggen. Een aanrader!!! 


Ik ga nu lekker verder met genieten! Bladeren in het Flow Winterboek, kop warme rooibos thee en een kerstkrans erbij, spelletje rummikub tussendoor, misschien nog wat haken of een stempel maken... Kortom, genoeg te doen en te bedenken. Genieten jullie ook? 

Fijne Feestdagen!

9 opmerkingen:

 1. ik wens je een deugddoende vakantie met héél veel momenten om te genieten!!!

  dat van die kaartjes die je te mooi vindt om te versturen, klinkt mij zeer bekend in de oren! En gelijk heb je, dat kerstmannetje is echt té schattig om weg te sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geniet van jullie welverdiende vakantie
  en ik kan me indenken dat je niet elk kaartje kunt versturen hihi

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet er maar lekker van. Mijn dochter doet ook aan postcrossing, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt gezellig...haken...stempel maken, de ideale manier om kerst te vieren. Enjoy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk vooruitzicht. Hele fijne dagen en een creatief 2013, lieve groet, Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed dat je tóch de Flow voor jezelf hebt gekocht! Lieve Vera, heel hartelijk bedankt voor de prachtige kerstkaart, deze krijgt een ereplaatsje!
  Hele fijne dagen en geniet van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt gezellig! Zal zeker erg leuk geweest zijn! Maar postcrossing dat ken ik nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen