donderdag 6 december 2012

Sneeuw!

WAUW! Wat een verrassing toen ik vanmorgen naar buiten keek. Alles was prachtig wit. Er ligt zeker een dikke 10 - 15 centimeter sneeuw hier. Dat op mijn vrije dag! Heerlijk! Ik besloot direct om daar maar eens goed van te genieten. Ontbijten, aankleden en naar buiten! Paadje naar de voordeur en naar de schuur schoon gemaakt. Eindelijk de slinger met netjes vetbollen, pinda's en zonnebloempitten opgehangen aan de schuur en kruimels brood in het vogelhuisje gelegd.

Daarna uiteraard de wandelschoenen aan, camera mee en op het naar het bos! In de herfst is het bos prachtig, maar in de winter ook! Het was wel koud, maar zo ontzettend mooi! Kijk maar mee op onderstaande foto's.
Er zitten absoluut prachtige plaatjes bij. Al zeg ik het zelf. Na afloop van mijn wandeling bij mijn mams een kop thee gedronken, opgewarmd en uiteraard even bij gekletst. Mijn dag kan nu al niet meer stuk! 


8 opmerkingen:

 1. oooooh wat prachtig !!! Nou het was hier wel een beetje wit maar toch niet zoals bij jou hoor. Inmiddels is ht trouwens wél weer begonnen met sneeuwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de moed nog niet gevonden om de koude in te gaan. Prachtige beelden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hè! Je hebt zeker mooie plaatjes gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was ook echt GENIETEN!!! Heerlijk! Dank jullie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt prachtig je proeft de sfeer gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijken wel kleine kerstkaartjes, mooi zo met een blauwe lucht. Prachtig.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen