maandag 3 december 2012

Pay It Forward

Ik ben één van de vijf mensen die bij Nicole van Maaksels en Meer mee doet aan haar PIF, of wel Pay It Forward. Dat betekent dat ik zelf ook een Pay It Forward mag organiseren. Nicole maakt met het organiseren van haar PIF vijf mensen blij met een zelfgemaakte verrassing, waaronder ik dus. Ik ga op mijn beurt ook vijf mensen blij maken met een zelfgemaakt cadeautje. Het gaat er dus om, wanneer je mee doet, dat je weer vijf anderen blij maakt met iets dat zelf gemaakt is en zelf op je blog een PIF organiseert.


Wil je mee doen? 

Laat dan onder dit bericht een reactie achter. De eerste vijf doen mee. Graag zou ik dan van je willen weten waar je van houdt, wat je lievelingskleuren zijn, wat je leuk zou vinden om te krijgen, waar je blij van wordt enzovoort! En natuurlijk je adres. Stuur dan een mailtje naar vndegries@gmail.com Ik ben benieuwd wie van mijn volgers het leuk vind om hier aan deel te nemen!!! Je ontvangt je cadeautje voor 1 februari 2013. 

8 opmerkingen:

 1. wilde toch wel even wat laten weten, maar ik sla deze ronde over, nicole had er tot nog toe 4 geloof, ik . ik hoop dat je snel rond bent

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, als er niemand mee wil doen, maak ik er toch een soort van 'weggevertje' van? Ga ik vijf mensen blij maken met 'iets'! Ik zie het wel, het heeft geen haast!

   Verwijderen
 2. Ik wil wel heel graag meedoen! :) Zal hier es een mailtje sturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil graag meedoen! Een mailtje is op komst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou graag willen meedoen máár ik heb al eens op eentje gereageerd van Ivoorwit een aantal maanden geleden. Ze schreef toen dat ie nog altijd in de brievenbus kon vallen...dus hebben nog een aantal dagen in het jaar te gaan...ik wacht dan maar af. En mag dan natuurlijk ook een poging wagen om nog wat andere PIF lieverds te vinden die het weer verder willen geven. Succes ermee! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi wat grappig ik dacht weet je wat ik ga eens even lezen over je PIF en ik had al gereageerd.
   Maar ik heb helemaal niks meer gehoord van Ivoorwit, ik vind het eerlijk gezegd een beetje schandalig. Het is maanden geleden en ik heb heel wat PIF's overgeslagen omdat ik dacht dat ik meedeed aan de hare. Niet dus want het is al januari en niks ontvangen.
   Dus ik doe graag mee aan de jouwe, als het kan. Mailadres heb je ;). Groetjess!

   Verwijderen
 5. Oh kan ik nog mee doen? Ik heb, toen ik net aan het bloggen was, ook meegedaan met de PIF van Swiit-Swiet. Heb toen zelf geen reacties gekregen, maar als ik met die van jou mee kan doen doe ik natuurlijk ook weer wat voor een ander.

  Groetjes, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen