dinsdag 9 december 2014

Sneeuwpop met meisje

Vorig jaar haakte ik onderstaande sneeuwpop en het lieve meisje. Dit leuke stel was toen net op tijd klaar voor de markt van half december. Het haken was nog een beste klus, ik had de sneeuwpop en het meisje niet zomaar klaar. Stiekem was ik dan heel blij dat ik na de markt nog even van hen mocht genieten. Ze hebben nog een tijdje met z'n tweetjes bij mij in huis gestaan, tot de winter voorbij was.

Eindelijk maar toch heb ik foto's gemaakt. Vorig jaar bleef het er steeds maar bij. En ik was toch bezig met alle nieuwe dingetjes die we voor de komende markt gemaakt hebben, op de foto te zetten.


De sneeuwpop met het meisje kwam ik een keer tegen op Pinterest. Via Pinterest kwam ik op Etsy terecht bij Barbara, de ontwerpster van dit leuke stel. Barbara heeft nog veel meer mooie kerst- en winterontwerpen. 


Aanstaande zaterdag gaan ze met zijn tweetjes mee naar de Kerstmarkt in Oude Pekela en krijgen ze een mooi plekje op de kraam. Mocht ik ze niet verkopen, dan krijgen ze weer een mooi plekje bij mij in huis! 

Het patroon van deze mooie sneeuwpop met meisje kun je vinden in het winkeltje van Barbara op Etsy. De patronen zijn wel in het Engels, maar met een vertaling van de haaktermen erbij is het patroon goed te haken.


13 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk stelletje. Zal mijn dochter enig vinden. Heb je een link naar het Etsy winkeltje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De link staat al in het bericht. Wanneer je op het woordje Etsy (blauw gekleurd) klikt, kom je vanzelf in het Etsy winkeltje.

   Groetjes, Vera

   Verwijderen
 2. Een prachtig duo ...
  Fijne woensdag ...
  Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen midwinter markt deze keer ,? Wel snoezig zeg dat stel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, want het is dit keer twee dagen en je moet er dan beide dagen staan. Dat is voor ons te veel en te duur.

   Verwijderen
 4. die zijn super lief,die verkoop je vast wel.succes op de markt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuk stel. Ben benieuwd of ze een nieuw thuis hebben gevonden of dat ze bij jou thuis horen. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen