woensdag 17 december 2014

Kerstkaartjes maken

Vanmorgen had ik ineens inspiratie voor het maken van een paar kerstkaarten. Inderdaad, een paar. Ik was eigenlijk niet van plan kaartjes te versturen dit jaar. Maar er zijn toch een paar mensen die een kaartje van mij krijgen. En wat is dan leuker dan het krijgen van een zelfgemaakt kaartje?
Op Pinterest zag ik al meerdere keren een soortgelijk kaartje voorbij komen. Ik kan dus weer iets afstrepen van al het leuks wat ik daar tegenkom! Voor de kaartjes gebruikte ik alleen materiaal wat ik nog had liggen. Het kaartkarton had ik nog, uit de periode dat ik eigenlijk niets anders deed dan kaartjes maken. De strookjes kocht ik ooit eens bij Sostrene Grene in Groningen, een heerlijke winkel!

Dus je mocht je nog een last-minute idee zoeken voor het zelf maken van kerstkaartjes: de kaartjes zijn heel simpel te maken en lekker snel klaar! In plaats van de kant en klare strookjes kun je natuurlijk ook masking tape of andere vrolijke strookjes gekleurd papier gebruiken. 

Alvast fijne dagen en een mooi 2015 toegewenst! 

10 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan. Vind het persoonlijk altijd heel fijn zo'n kaartje te maken, te versturen en te krijgen :-) Wens jou eveneens een mooi 2015 !!!
  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maakte deze ook al eerder, ik gebruikte strookjes uit tijdschriften... Vind je ook altijd heel kleurrijke pagina's bij van reclame e.d. ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk! Dankjewel voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gek is dat hè, dat dit soort dingen soms opeens op het laatst nog uit je handen komen. Ze zijn super leuk! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Simpel, maar erg mooi! Ik houd ervan, bedankt voor de inspiratie..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke kerstkaarten lieverd, simpel maar het resultaat is prachtig! Knuffies!

  BeantwoordenVerwijderen