zondag 21 december 2014

Kerstmarkt Bourtange

Gisteren bezochten we met zijn tweetjes de kerstmarkt in Vesting Bourtange, vlakbij de Duitse grens. We gingen eind van de middag heen, toen het donker begon te worden. De hele vesting is namelijk in kerstsfeer gebracht door middel van lichtjes. Op het plein staat een grote kerstboom. Toen wij aankwamen was het gelukkig droog en kon ik een paar foto's maken. Dat leverde een paar sfeervolle plaatjes op, kijk maar mee:

Ook de huisjes en winkeltjes rond het plein waren in kerstsfeer gebracht. De markt zelf viel een beetje tegen, vooral veel eten en kerststukjes. Er waren zelfs nog een heel aantal lege kramen. Dat laatste kwam vast door het weer. Er waaide een behoorlijk stevige wind en we kregen nog een flinke regenbui op onze kop. Ondanks dat de markt een beetje tegenviel, ben ik toch blij dat we even gegaan zijn! 

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad héle sfeervolle foto's, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er toch heel gezellig uit ook al speelt het slechte weer zijn parten. Leuke foto's trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh dat ziet er wel heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het heeft wel een stel gezellige foto's opgeleverd hihi. Ik merk dat ik een beetje anti kerstmarkten wordt omdat ze allemaal op elkaar lijken. Maar in Keulen vorig jaar waren we op een alternatieve met allemaal zelfgemaakte spullen, zo vele malen leuker als die commerciële. Nu nog korterbij zulke vinden ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen