zondag 14 december 2014

In de schijnwerper

Gisteren stonden de kerstboompjes die ik gemaakt heb in de schijnwerper bij de wekelijkse Link Your Stuff op Annemarie's Haakblog! Wat een eer en wat ontzettend leuk! Nogmaals bedankt Annemarie!


Wil je meer weten over hoe ik deze boompjes heb gemaakt? 
Kijk dan even hier op mijn blog. 15 opmerkingen:

 1. Ze zijn dan ook heel erg mooi!!

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze gezien!! Super leuk en welverdiend!! :)

  Liefs,
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk als je werk in de schijnwerpers staat! En ik las dat jullie een geslaagde markt hadden, heerlijk toch... Ik ga nog even teruglezen. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat voelt goed, he! Terecht hoor, de boompjes zijn heel erg leuk.

  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zijn ze inderdaad....jammer dat je ze allemaal weer mee naar huis hebt mogen nemen van de markt waar je stond.Ik heb laatst ook een markt georganiseerd en er zelf gestaan,het jammere vind ik dat er veel mensen zijn die voor een handwerk een 'Action' prijs denken te kunnen betalen,hoewel je al spotgoedkoop bent en je je uurloon nooit kan tellen,blij bent als je het materiaal eruit hebt en een klein extraatje,maar dat kleine extraatje blijkt voor vele toch nog teveel te zijn ondanks dat ze iets unieks,handgemaakt hebben waar geen duizend van in een dozijn in de winkels staan....ik vind het zelfs beledigend overkomen als ze nog proberen te onderhandelen ook,maar goed gelukkig zijn ze niet allemaal zo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze zijn ook gewoon super leuk! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die zijn echt mooi,en ja midwinter wol was weer geweldig genoten van ieder moment.en jij op de markt goede zaken gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen