vrijdag 28 juni 2013

Van alles wat..

Dit wordt een blogberichtje met van alles wat. Om te beginnen kreeg ik van de week een super leuke Snail Mail binnen van Janny (blog: Creatief met mij). Ik las al op haar blog dat ze vergeten was om foto's te maken, dus bij deze. Lieve Janny, bedankt voor al het moois!  
Dit was niet de enige post die ik van de week kreeg. Ik kreeg onder andere twee tijdschriften door de brievenbus, allebei voor een prikkie op de kop getikt. In het ene tijdschrift staan leuke bloemetjes om te haken, in het andere een aapje als sleutelhanger. 


Voor de rest lekker aan het haken. Ik maakte tussendoor nog wat sleutelhangers, waaronder een paar uiltjes, die liggen nu te wachten om in elkaar gezet te worden. Verder maakte ik voor mijn broertje een sleutelhanger in de vorm van de vlag van Ajax. Daarvan mag ik er nu nog twee maken, voor twee van zijn vrienden. 

Hieronder zie je een foto van Kater Theo, naar een patroon van Stip & HAAK. Een behoorlijke klus, maar wel erg leuk om te doen. Ik kan niet wachten tot hij klaar is, het patroon van Schaap Suusje en het bijbehorende garen liggen al op mij te wachten. 


Dan ben ik ook nog bezig met een shawl/omslagdoek. Ik had al meerder malen de Elise Shawl voorbij zien komen, daarvan wilde ik het patroon ook wel eens uit proberen. Van de week garen gekocht en al lekker begonnen. Heerlijk klusje voor tussendoor. 


Kwam ik er vandaag achter dat mijn mams hetzelfde garen gekocht heeft (Bianca van de Wibra) en ook met een omslagdoek bezig is! Zij heeft alleen een andere kleur gekozen, die zij bij de Wibra in de stad, waar ik geweest was, niet meer hadden.

Ondertussen geniet ik van een paar dagen samen vrij met vriendlief. Hij heeft afgelopen week twee examens gehad van zijn studie en de rest van de week heerlijk vrij genomen om bij te komen. Maar stiekem ook om feest te vieren, hihi! Deze week is het de week van de Dutch TT. Drie avonden feest; gezellig samen met vrienden de stad in, drankjes en muziek! Kortom; ontzettend genieten!!! 

P.S. Er liggen nog een paar Snail Mails te wachten tot ze verstuurd kunnen worden, alleen de brieven nog, zal volgende week ergens worden... 

14 opmerkingen:

 1. Een leuk 'van-alles-wat' berichtje ;) Geniet van alle moois! En een heel fijn weekend gewenst!

  Groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hoeft de deur niet uit voor feest, die heb je al op de deurmat gevonden ;-) Wauw zeg!
  Dat wordt een vrolijke Theo in die kleurtjes, leuk!
  Van die kleur Bianca heb ik ook eens een sjaal en handschoenen gehaakt (http://mwlbyangelique.blogspot.nl/2011/11/sjaal-en-handschoenen.html) Die omslagdoek wil ik misschien ook nog wel eens proberen, ik was hem ook al tegen gekomen. Haakt het lekker weg?
  Veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen allemaal, een fijn hoor, een paar dagen vrij. Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke post zeg ! Die tijdschriften zijn ook super !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel feestplezier hopelijk met een beetje beter zomerweer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag gedaan Vera :):) vind het fijn dat je er blij mee bent :) Veel plezier dit weekend! En kater Theo ligt hier ook hahaha alleen een klein stukje :( binnenkort maar afmaken want het is toch wel een leukerd :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke post en tijdschriften hihihi en met van alles bezig ... dat doe je goed .... helemaal lekker meis!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie post zeg , heeeerlijk ! Leuk ook die bladen , en dat aapje geb ik al vaak gemaakt , is te leuk om te doen .
  Kater Theo staat ooit ook nog eens op mijn lijst .. Pffff zoveel leuke dingen ook ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent weer lekker creatief bezig!
  Die Elise sjaal staat ook nog steeds hoog op mijn to do lijstje. Weet alleen nog steeds niet welk garen ik er voor zal gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh Vera wat een heerlijke verwennerij en je bent ook lekker aan de haak!Leuk die kat is zo grappig vind ik en de Elise sjaal haakt heerlijk weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk berichtje! Nog genoten van het TT-festival?
  Vanwege mijn zwangerschap ben ik dit jaar maar thuis gebleven...heb mijn energie opgespaard om fit naar de baan te kunnen gister...was ook geweldig!

  Groetjes,
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je een leuke post gekregen! En wat bijzonder dat je moeder en jij zonder het van elkaar te weten aan een zelfde project bezig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen