zondag 16 juni 2013

Snail Mail

Ik verstuurde afgelopen week een Snail Mail naar Janny (blog: Creatiefmetmij). Janny had een oproepje gedaan op haar blog, ik had haar adres al en ik had zo'n ontzettend leuk idee gezien op Pinterest. Dat kwam dus even mooi uit! Hieronder zie je wat ik gemaakt heb.

Met een paar mooie blauwe enveloppen ben ik aan het knutselen gegaan en dit is het resultaat! Een soort van mapje waar je van allerlei leuke, kleine Snail Mail dingetjes in kunt versturen. Ik maakte er ook nog twee losse kleine enveloppen bij. Ik versierde her en der wat met leuke tape, oude postzegels en een touwtje. Ik probeerde eveneens mijn nieuwe letterstempeltjes uit en ze doen het prima!

P.S. Ik zag vandaag een hartstikke leuk idee voor Snail Mail voorbij komen bij Mariël (blog: Dubbeltjes en kwartjes). Van memorie plaatjes, een stukje touw, tape en papier heeft ze een heel leuk mini album gemaakt. Nieuwsgierig? Neem er dan maar eens gauw een kijkje! 

10 opmerkingen:

 1. super leuk en ik ga zo ook even op je link buurten!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa ben er super blij mee.....staat in mn blogberichtje :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik zag deze in de noteswap ook voorbij komen en ben 'm ook aan het maken!! Beter goed gejat dan slecht verzonnen... toch :-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je blog net ontdenkt! Soms denk je dat je 'alle' blogs wel kent, maar niets is minder waar. Ik ben gek op snail mail, handwerken en tuinieren, dus je posts spreken me erg aan! Ik vind de foto's en spullen die je maakt heel fris en mooi. Ik blijf je zeker volgen!
  Groetjes, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen