maandag 24 juni 2013

Aan de knutsel

Vorige week vrijdag was ik nog even gauw de kringloopwinkel binnen geglipt. Ik kwam er weer weg met een stuk of drie voorleesboeken met prachtige platen en een paar oude spelletjes. Waaronder een lotto met natuurplaatjes, een lotto met getekende plaatjes, een domino en een kwartetspel. Goed geslaagd, al zeg ik het zelf!

Vandaag had ik niet zo mijn dag. Het studeren wilde niet, mijn hoofd stond er gewoon even niet naar. Daarom maar even lekker aan de knutsel gegaan, voor de Snail Mails die ik nog open heb staan. Bij Mariël (blog: Dubbeltjes en kwartjes) had ik gezien dat je van leuke memorie plaatjes (of lotto plaatjes) mini albums kan maken. Zo gezien, zo gedaan.

Omdat mijn hoofd vanavond nog steeds niet aan studeren toe was, nog maar even verder aan de knutsel gegaan. Nog een paar enveloppenmapjes gemaakt, op dezelfde manier als dat ik hier al eens liet zien. Het blijft leuk om ze te maken! 


Het zijn deze keer mapjes geworden in groentinten en paarstinten. Ik heb me even lekker uitgeleefd met enveloppen, tape, stempels, stickertjes en touw. Zelfs al de nieuwe tape gebruikt die ik afgelopen week kocht! 

Aangezien ik toch de smaak te pakken had, ook nog maar even een stapel enveloppen gevouwen. Het blijft moeilijk om zomaar te knippen in een boek, ondanks dat het een boek van de kringloop is. Sommige plaatjes waren echt te mooi en te schattig om de schaar in te zetten en er een envelop van te vouwen hoor! 


Nu ga ik nog even lekker verder met spulletjes verzamelen voor in de Snail Mail mapjes. Daar laat ik niets van zien, dat moet natuurlijk een verrassing blijven! 

P.S. Bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties iedere keer op mijn blog, hartstikke leuk! 

20 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke memory-plaatjes-tip
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je super leuke dingen gemaakt! Lekker kleurrijk! Bij dit weer kunnen we zeker wat vrolijkheid gebruiken! Heel leuk gedaan!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo ontzettend leuk die memory boekjes :):) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie spulletjes heb je ervan gemaakt! Hopelijk lukt het studeren nu weer een beetje beter, ik duim!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen allemaal!
  En nu: studeren!! Haha.

  Liefs *TwinklezCreations

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW .... wat onwijs leuk gedaan zo meis!

  Knap! Doe het je niet na!
  Geloof dat ik meer verstand van een haaknaald heb (of is het meer HET verstand van een haaknaald heb .... hahahahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh jij bent echt lekker bezig is het niet met haken dan is het met snailmail, al allerlei leuks hier langs zien komen...ik vlieg snel verder. Wie weet maak ik nog even tijd om eindelijk mijn eigen blogpost in elkaar te frutselen nu ik toch voor de wekker wakker ben ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zijn ze geworden! Goed idee die gekleurde papiertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jemig wat een leuke mapjes, boekjes en enveloppen, daar ben je wel even zoet mee geweest ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof hè die boekjes ! Leuk gedaan, ik heb wel een paar kaartjes haha! En nog snailmail te versturen, yep... aan de frutselknutsel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er erg leuk uit allemaal. Snap best dat je dit liever doet dan studeren ;) En dat knippen in die boeken herken ik maar al te goed... Ik kan het alleen over mijn hart verkrijgen als het boek toch al kapot is en zelfs dan moet ik altijd nog even slikken :)

  Groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat super leuk zeg die memorykaartjes.


  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een goede ideen, en wat ziet het er mooi uit zeg. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat lekker creatief allemaal! Ik herken het hoor van dat boek. Vind het soms ook echt moeilijk om een mooi boek te verknippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke knutsels!!
  En nu hup...weer aan de studie (sprak de strenge juf...haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lekker bezig geweest,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen