woensdag 12 juni 2013

Leuke post!

Vandaag is zo'n dag, zo'n dag ik gewoon nergens zin in heb en maar wat rond lummel. Ik ben al ruim een week verkouden, mijn hoofd zit weer helemaal vol en ik heb al bijna een week zowat geen stem. Ik kan je zeggen dat het heel vermoeiend is, ik ben dan ook bekaf..

Des te leuker is het dan als je met een flinke plof de post op de deurmat hoort vallen! Het is wel heel bijzonder om je eigen handschrift terug te zien op een envelop die bij jezelf op de mat valt. Ik deed mee aan de *Paper*Crafty*Happy*Swap* van Rosalie (blog: StudioZakka). Een super leuke swap als je van papiertjes en verzamelen houdt.


Er zat een heel lief bedankkaartje van Rosalie bij. Zelf kreeg ik twee leuke pakketjes met papier, labeltjes, plaatjes, stickertjes en nog veel meer. Het ene pakketje was een pakketje van Rosalie zelf, het andere komt van Maud. Meiden, heel erg bedankt!


Straks even verder genieten van al het leuks in deze pakketjes! Eerst even met de stofzuiger door huis en een wasje ophangen. Dan kan ik daarna weer lekker verder met rond lummelen. Straks maar even lekker aan de knutsel met de Snail Mail voor Janny en misschien nog wat haken. Ik wens jullie een fijne dag vandaag! 

P.S. Voor de swap heb ik zelf twee pakketjes met papier e.d. opgestuurd naar Rosalie, ben stiekem wel heel erg benieuwd naar waar mijn pakketjes terecht gekomen zijn... 

Een van de pakketjes die ik opgestuurd had voor de swap is terecht gekomen bij Juffrouw Waardvleugel. Zij heeft een leuk blog, waar ik sinds vandaag volger ben, ga gerust eens kijken! 

13 opmerkingen:

 1. super leuk die post.
  geniet van je lummeldagje.

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker hè die post, ik heb ook net papiertjes uitgepakt, zo ff fotootje schieten, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post. Veel beterschap met de verkoudheid, ook al ben je niet ziek ziek,is toch vervelend. Dus lummel jij maar lekker voort.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke, zulke fijne post, vooral als je je niet lekker voelt. Heel veel beterschap, hopelijk knap je snel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet leuk zo'n verkoudheid! Maar die leuke post maakt veel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He bah, ziekjes zijn is nooit fijn. Hoop dat je je vlug weer beter voelt! Wel fijn dat je zulke leuke post hebt gekregen. Mooie swap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een mooie post verkouden meisie!
  Niks vermoeienders dan dat het blijft sudderen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat je snel opknapt,gave post kreeg je,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk zeg die leuke post mooie pleister op je verkoudheid sterkte ermee gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi, ja hoor ik heb jouw pakketje ontvangen. Het voelt als kadootjes krijgen. Er zat veel te veel in.... Plaatjes, papiertjes, labeltjes..... Heel heel leuk.
  Ik ben er blij mee. Ben van plan met deze spulletjes ATC kaartjes te maken, nooit gedaan maar eens moet de eerste keer zijn.
  Super bedankt!
  De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om nu deze pakjes bij jou op de foto te zien :) Geniet ervan! En bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog, ga ik doen hoor ;)

  Liefs en beterschap,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel mensen zijn gegrepen door het verkoudheidsvirus volgens mij. En dat met dat mooie weer! Beterschap!!!!

  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen