donderdag 21 maart 2013

Post!

Wat een verrassing! Er viel net een gezellige envelop op de deurmat. Post van Susan! Gisteren schreef zij er nog een blog over, dat ze een paar enveloppen op de brievenbus had gedaan. Ik ben dus één van de gelukkigen die een envelop mocht ontvangen!

Wanneer ik een mooie engelenkaart zie moet ik vaak direct aan Susan denken, ze heeft namelijk ook nog een blog, genaamd An Angel Each Day, daar deelt zij elke dag een engel op. Nog niet zo lang geleden stuurde ik wat kaartjes met engelen op, als dank kreeg ik deze leuke post! Echt een verrassing!


De envelop van Susan 

Post met als thema 'uilen' 

De uilenstempel! 

Ik ben er stiekem wel een klein beetje ondersteboven van, zoveel moois kwam er uit de envelop! Een prachtig engeltje, met uiljtes erop. Speciaal met de kleur rood, omdat het mijn lievelingskleur is. Een prachtige kaart met uil. Een 'inspiratie' kaart, gemaakt van een oude kaart, stuk tekst, postzegels en plaatjes. Dat levert inderdaad weer een hoop inspiratie op! De grote prent is er één uit een boek. Alles voorzien met lieve woorden van Susan! 

Op haar blog liet ze van de week ook een prachtige uilenstempel zien! Ik was er direct weg van en daar heeft ze direct wat mee gedaan dus.. Dankjewel Susan! Ik vind hem in één woord: PRACHTIG! 

En ja, ik ben er helemaal ondersteboven, ik had het echt niet verwacht, echt een super verrassing! Ik ben er echt heel erg blij. Het thema 'uilen' past helemaal bij mij, net als de kleur rood. SUPER! Echt leuk! 


13 opmerkingen:

 1. Ik snap helemaal dat je er ondersteboven van bent, wat heb jij super gave post gekregen zeg! Wauw :):):) Lekker ervan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stempels maken kan ze als de beste he, ik ben ook fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk!
  Altijd een super verrassing om zo'n leuke post te krijgen :-)

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey lieverd heel graag gedaan hoor. Ik had al meteen na je leuke reactie op mijn 'inspiratie' kaarten zoiets van 'daar gaat er eentje van naar Vera'!
  En zoals ik je vertelde op een van de kaarten had ik eigenlijk een ander rood-wit engeltje voor je klaar liggen, maar besloot die naar iemand anders te sturen die helemaal gek is van het rood-wit geruit thema.
  Maar je uiltjes engeltje is ook met rood en dacht bij mezelf, daar zit ik wel goed mee en past nog beter bij je!
  Ik had eergisteren al alles klaar liggen voor je en hoefde alleen nog maar op zoek naar een passende envelop toen ik je mega enthousiaste reactie op mijn allernieuwste creatie zag. En ben meteen voor je aan de slag gegaan, leuk om te lezen dat je er allemaal zo happy mee bent. Heel veel stempel plezier en ook heel veel inspiratie! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne post. Lekker verwend. Heerlijk hoor. Geniet er maar lekker van. Lieve groet Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat ontzettend lief van Susan! Het is ook zo'n lieverd :) Geniet van je fijne post!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een gezellige post heb je gehad. echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke post zeg super lief van Susan..aan een lief iemand..jij
  Geniet
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen