woensdag 23 januari 2013

Zon!

De zon schijnt hier uitbundig en de lucht is strakblauw. Vandaag voor het eerst op mijn fiets door de sneeuw geploeterd. Vanmorgen vond ik het nog een drama, vanmiddag hadden ze de fietspaden en de wegen hier eindelijk een beetje schoon en was het goed te doen. Zeker met dat heerlijke zonnetje erbij. Wat ontzettend mooi is het dan buiten! 

Onze achtertuin

Omdat het zonnetje zo heerlijk naar binnen scheen, kon ik eindelijk wat mooie foto's maken van de haakprojectjes die ik inmiddels heb afgerond. Ik kan ze helaas nog steeds niet allemaal laten. Wat ik wel kan laten zien is dit hartje. Ik maakte het hartje (sleutelhanger) voor een tante van mijn vriend en ik hoop dat ze hem mooi vindt! 

Sleutelhanger 'hartje' 

Het hartje heb ik vandaag samen met een kaartje in een envelop gedaan. Het ligt klaar om verstuurd te worden. De envelop voor de Friendship Swap van Atelier Valerie ligt eveneens klaar om verstuurd te worden. Hoe heerlijk het zonnetje ook schijnt vanmiddag, ik heb weinig zin om nog de deur uit te gaan! Ik blijf liever lekker warm binnen. Op de bank, onder een dekentje. Met nog zo'n heerlijke beker warme choco. Met slagroom. 

Hmmmm! Lekker, lekker! 

P.S. 
Ik heb voor Postcrossing weer leuke kaartjes besteld op de site van www.PostcardWorld.eu. Daar kwam ik ook een heel gave houten mal tegen voor het maken van enveloppen. Zelf enveloppen maken heb ik op meerdere blogs al eens voorbij zien komen, dat wilde ik zelf ook wel eens proberen. Drie keer raden wat ik dus maar mee besteld heb! 

6 opmerkingen:

 1. Dag Lieve Vera,

  Ik heb eindelijk de tijd gevonden om kennis te maken met je leuke blog!

  Van harte bedankt voor je mooie kaartje, dit
  doet me toch altijd iets ... ja zo'n swap organiseren neemt veel tijd in beslag en de laatste twee zaten dicht bij elkaar, dus laat ik het nu een beetje allemaal rusten.

  Hier is het vandaag grijs en mistig en ik heb net als jij fotoshoots gemaakt van afgeronde projectjes.

  Je hebt er trouwens nog een volgertje bij en geniet van de laatste sneeuw, want volgende week is het gedaan ...

  Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je volger bent geworden Valerie!
   Het kaartje is graag gedaan. Ik kan me goed voorstellen dat het een hoop werk met zich mee brengt, de organisatie van zo'n leuke swap!

   Verwijderen
 2. Hier is geen zon te bekennen :-(
  Mooi hartje heb je gemaakt! Daar is de tante vast heel blij mee, het is tenslotte met heel veel liefde gemaakt en het ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ZON????? welke zon????
  Je hartje is heel leuk geworden en ik denk dan ook dat ze het heel leuk gaat vinden.
  Die chocolademelk heb ik ook gehad net,, heerlijk is dat als je het heel koud hebt. Die van mij is de optimel versie zonder slagroom en koekje ;-)

  Lieve groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook geen zon gezien vandaag, wel warme chocolademelk en heerlijke home made snert.
  Dat hartje is mooi, zijn dankbare cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen