dinsdag 22 januari 2013

Winter

Een flinke wandeling gemaakt van stage naar huis. Waar ik normaal een kwartierje over doe op de fiets, heb ik er wandelend goed 50 minuten over gedaan. Ik wilde namelijk even genieten van de sneeuw en dat is gelukt!

Nu lekker thuis opwarmen, met een flinke kop thee en een dekentje. Ik heb wel enorm koude benen gekregen namelijk en een heerlijke koude neus! Ik vond het wel grauw en grijs buiten. De vorige keer dat ik foto's maakte in de sneeuw, was het helder weer. 


10 opmerkingen:

 1. Hier in de polder was het wel de hele middag helder en zonnig, ik heb ook genoten vanmiddag, je foto's geven weer een prachtige momnet opname hoe je het beleefd hebt
  fijne dag nog
  Tineke
  bollies53blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier was het ook heerlijk met het zonnetje erbij en aangezien ik bij elkaar vandaag ook 6 x 15 minuten heb gelopen (steeds heen en weer naar school) vond ik dat wel erg prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om te lopen, zie je alles net even anders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt winter! Mooi!
  Fijne avond! Lekker onder je dekentje blijven :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, zo'n winterwandeling! Zon heb ik hier niet gezien vandaag, maar het winterse sfeertje is ook hier prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. genoten heb ik van je mooie foto's zeg

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Owwww das toch aardig wat meer lopen dan ikke hihihihi
  Tja fietsen is ook hier geen veilige optie .... maar jij loopt toch echt mooier dan ikke hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie plaatjes heb je gemaakt,ja nog even en dan valt volgende week de dooi weer in,al vind ik dat persoonlijk helemaal niet erg;-)Dus geniet er nog maar even van,het witte landschap/natuur is daarentegen wel PRACHTIG om te ZIEN,ha,ha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een mooi winterland. Ik ben vandaag maar eventjes buiten geweest van de huisdeur tot de auto en van de auto tot aan de kringloop en de aldi en nog een paar keer van auto tot aan huisdeuren hihihi. Was zalig weer geweest om te wandelen. Maar ben blij als het straks gaat dooien dan kan ik weer het bos in want nu met die platgetreden paden waag ik me daar niet in. Warme groetjes van mij natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb weer even meegenoten gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen