donderdag 17 januari 2013

Kaartenrek

Het kaartenrek hangt! Afgelopen dinsdag kwam het pakketje. Ik ben echt heel blij met dit prachtige kaartenrek. Ideaal voor alle leuke post. Kaartjes van Postcrossing, van vriendinnen, kaartjes die te mooi zijn om te versturen enz. Ik kan ze er allemaal in kwijt.


Het kaartenrek hangtop de deur van de vaste kast in de kamer. Ik had deze deur nog al eens open staan, dat was makkelijk als ik bezig was met studeren. De kast ligt van boven tot onder vol met studiespullen, niet alleen van mij hoor, ook van vriendlief. Nu moet de kast gewoon verplicht dicht! Vind ik helemaal niet erg!

Bijna twee weken geleden plante ik een amaryllisbol in een hoge vaas, met onderin een beetje aarde. Ik maakte er toen een paar foto's van. Het is net of ik de amaryllis per dag zie groeien! Wat gaat het hard!!! Het is erg leuk om te volgen. Vorige week waren het alleen nog groene punten van het blad. Nu lijkt het wel of er een knop bij komt. 


Ik ben erg benieuwd hoe hij het verder gaat doen en of die voorste punt (die iets lichter van kleur is ten opzichte van het blad) inderdaad een knop is. Verder doen mijn tulpjes het ook nog steeds goed! Het valt me mee, ik had verwacht dat ze harder zouden gaan. Ik vind het gezellig om het voorjaar al een beetje in huis te hebben, zeker nu het buiten zo koud is! 


11 opmerkingen:

 1. gaaf je bol die doet het goed meis

  en je kaarten rek is he einde wat staat dat gezellig zeg

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zo een kaartenrek!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, hoe kom je aan dat kaartenrek ?? Ik doe ook postcrossing en heb 2 prikborden....; maar ben ook op zoek naar kaartenrek.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet waar deze vandaan komt, maar Readkapke verkoopt ze in ieder geval :) http://www.readkapke.nl

   Verwijderen
  2. Deze komt van http://tentoon.nl/

   Verwijderen
  3. Ook te koop op http://www.woonaccessoires-online.nl/kaartenrek-present-time-c-125.html

   Verwijderen
 4. leukkk dat kaartenrek, passen er lekker vveel in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zo'n kaartenrek, daar kun je lekker veel kaarten in kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hooi,

  mijn blog creasnuf is verwijderd ik weet niet hoe... nu heet ik... www.creamilan.blogspot.nl

  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen