vrijdag 26 oktober 2012

Gewonnen!

Ja, ik win ook wel eens wat! Niet alleen ik deze keer, maar ook mijn collega's! Samen hebben wij ervoor gezorgd dat wij in week 39 de hoogste omzet hebben gedraaid ten opzichte van het jaar daarvoor. De prijs? 


Kaartjes voor de Champions League wedstrijd Ajax-Manchester City!!! 
Afgelopen woensdag was het dan zover. Aangezien wij dit met al onze collega's gewonnen hadden en al onze collega's ook mee gingen, kwam er om 15.00 u vervanging en konden wij om half 4 vertrekken richting Amsterdam! De reis verliep voorspoedig, om half 6 waren wij bij het hoofdkantoor van Blokker. Hier hoefden wij pas om half 7 aanwezig te zijn. Even een uurtje de tijd doden dus...Om 7 uur werden wij in de Arena verwacht. Aangezien wij in de skybox van Blokker zaten, hadden wij ook kaarten voor het VIP parkeerdek. Drie keer werd er aan ons gevraagd of wij echt wel kaarten hadden voor het VIP parkeerdek. Tja, dat krijg je met een drietal gewone huis, tuin en keuken auto's. Wat een humor!

De Arena 

Interview Frank de Boer 


Warmlopen Ajax

Inschieten keepers 

Champions League

Iedereen staat klaar 

Aftrap Manchester City 

Vreugdedansje bij Ajax

Dat vreugdedansje was ook zeker terecht. We hebben een prachtige wedstrijd gezien! Ajax won uiteindelijk met 3-1. Het was een geweldige avond, met zijn allen hebben wij echt genoten! Alles mee kunnen maken, prachtig uitzicht, het stadion zien volstromen, pizza eten met zijn allen, een goed gevulde koelkast in de skybox en bitterballen in de rust. Ik voelde mij wel een klein beetje VIP die avond! Het was SUPER!!!


4 opmerkingen:

 1. Ha geweldig! Wat een belevenis hè!
  Mooi dat ze ook nog gewonnen hadden, dat vergroot de feestvreugde natuurlijk aanzienlijk ;-)
  Ik mocht vorig jaar als VIP naar het concert van Toto, je voelt je dan meteen heel wat, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt een hele belevenis! Wel super gaaf daar eens te zitten en dan ook nog eens in de skybox. Menig mannelijke fan was erg jaloers! ;)
   Het was echt genieten! Wat een sfeer, helemaal toen ze wonnen natuurlijk!

   Verwijderen
 2. woehoeeeeeeeeeeeeeeeee de arena is zo gaaf evenals ajax ☺ van harte gefleis alsnog en dat je hebt genoten, dat moge duidelijk zijn aan de foto's ook al
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was voor mij de eerste keer in de Arena! Was er nog nooit geweest, maar heb absoluut genoten!

   Verwijderen