zaterdag 24 januari 2015

Winter!

Wat een verrassing toen ik vanmorgen uit het raam keek! Er lag een behoorlijk laag sneeuw! Ik neem de weervoorspellingen tegenwoordig met een korreltje zout, dus ik had het niet verwacht. Het leverde een paar mooie plaatjes op. Gemaakt vanaf de drempel van de voordeur, in pyjama en op sokken.Ligt er bij jullie ook sneeuw? 


10 opmerkingen:

 1. Ja hier ook, geweldig he!!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk zo'n pak sneeuw, rustgevend, hier jammer genoeg sneeuwt het zelden.. woon in belgie, dicht bij de kust.. hier is het altijd regen, jammer (stiekem jaloers) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaa! Hier ook! Maar het begint al te smelten. Hier en daar zelfs een plekje blauw in de lucht te zien :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier heeft het ook gesneeuwd maar niet zoals ik op jouw foto's zie. Maar de lucht belooft nog wat wit "poeder" zo te zien. Mooie foto's.

  Fijn weekend, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons heeft het vannacht behoorlijk gesneeuwd dus alles is wit. Een mooi gezicht en de hond geniet er altijd zo van..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier, ook in België, heeft het ook gesneeuwd .....we hebben zelfs moeten ruimen. Mooie taferelen en superleuk voor de kinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ook een flink pak sneeuw! Geen verrassing voor mij want mijn voeten (lees: ijsklompen voordat het gaat sneeuwen) zitten er bijna nooit naast! Ik kan je verzekeren dat het moeilijk in slaap komen is met zulke ijsklompen, zelfs met thermosokken aan die eerst op de verwarming hebben gelegen maar afijn, de wereld ziet er dan de volgende dag wel betoverend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij jullie lag er echt veel!!! Bij ons ook wel, maar toch minder..inmiddels alweer helemaal weg door de regen.... Helaas..maar ruimt ook wel weer lekker op..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een selfie had het mooie rijtje leuk gesloten :-)

  BeantwoordenVerwijderen