vrijdag 1 augustus 2014

Beer Bram

Een klein 'tadaaaaa' momentje. Hier is ie dan, Beer Bram. Een super leuk patroon van Stip en HAAK. Het heeft wat voeten in de aarde gehad voor deze lieve beer af was. Beer Bram was ook een klein beetje verlegen, toen ik hem gisteren op de foto wil de zetten.


Ik heb Beer Bram gehaakt met Scheepjes Stonewashed garen. Het garen heeft prachtige namen! Ik heb 2,5 bol gebruikt van de kleur Smokey Quartz, een halve bol Moon Stone en een klein beetje Black Onyx voor de neus. Ik heb gehaakt met haaknaald 3 mm. 

Natuurlijk een kleine aanpassing gedaan her en der. Dat doe ik eigenlijk met alles wat ik haak. Ik heb hier het wit uit de oortjes weg gelaten en de achterpoten iets aangepast. Maar daar wordt Beer Bram niet minder van! Op naar de volgende knuffel van Herriët, ik weet alleen niet welke... Twijfel, twijfel! 

13 opmerkingen:

 1. O, die wil je toch zo knuffelen! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je beer Bram volledig met het Stonewashed garen hebt gehaakt! Zo komt de neus heel mooi tot z'n recht!! En inderdaad, moeilijk om te kiezen wat je volgende haakproject wordt van Stip en Haak, ze zijn allemaal even leuk.
  Fijn weekend!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, de patroontjes van stip&haak zijn allemaal zo leuk... Jouw beer is ook wel erg goed gelukt zeg! Echt een schatje, en zo lief met dat fleurige bloempje op de foto... Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een schatje is het, beer Bram!
  Mooi ook met dat garen, ben er weg van!

  Groet, orine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh die Bram!Wat een knapzak zeg!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig prachtig, Bram in Stone Washed is een plaatje.
  Hij heeft echt geen reden om verlegen te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie Bram en de wol ziet er idd heel leuk uit. Vooral die van de neus vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw prachtig! Ik heb even rondgekeken en ga je blog volgen! Je maakt hele mooie dingen! Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was even zoekende betreffende de stone washes garens....welke ik direkt ook heb besteld....ik kan hier zó van genieten van mooie maaksels..daar is jou er eentje van! X

  BeantwoordenVerwijderen