vrijdag 29 augustus 2014

Minivakantie België (1)

Ik zag dat het alweer enige tijd geleden was dat ik een berichtje plaatste op mijn blog. De tijd vliegt voorbij. De zomer loopt alweer op zijn eind, helaas. Gelukkig heb ik samen met zusje nog een paar mooie dagen vakantie gehad bij onze Zuiderburen.

Onze voetafdrukken in het zand 

Gelukkig was de zon er ook nog af en toe 

We gingen er nog even fijn een paar dagen tussen uit. We logeerden in een fijn hotel in Oostende. Binnen twee tellen stonden we op het strand, heerlijk. Er is bijna niets fijner als op blote voeten door de branding lopen.

Vanuit Oostende zijn we onder andere een dagje naar Brugge geweest. Op de terugweg naar Nederland hebben we nog een bezoek gebracht aan Gent. Hieronder volgen een paar foto's van Brugge.

Hmmm... Dat was smullen! 

In Brugge aten we een lekkere warme wafel met chocoladesaus, nadat we een flinke regenbui hadden gehad. Daarna klaarde het weer op en hadden we de rest van de dag prachtig weer!

Met een bootje door Brugge Omdat het er naar uitzag dat het de rest van de dag wel aardig droog zou blijven, kozen we voor een rondvaart. We voeren met zo'n leuk wit-rood bootje een ronde door Brugge. Leuk om de stad te bekijken vanaf het water. We hebben genoten! 

Even kijken, waar gaan we nu naartoe? 

Na de rondvaart nog een stuk gelopen door de stad, lekker op een terrasje in de zon gezeten en vooral genoten van de mooie straatjes, verrassende doorkijkjes en meer. Echt een prachtstad! 


Hier hebben we gevaren.. We kochten natuurlijk ook nog een doosje Belgische bonbons. Beiden echte chocoladeliefhebbers, dus we konden het niet laten! Heerlijk waren ze, sommige smolten gewoon op je tong, zo lekker! P.S. Dit was een kleine selectie foto's van Brugge. Ik maakte er nog een aantal, maar omdat het eerst heel grijs en donker was, vielen die foto's helaas een beetje tegen. De foto's van Gent zullen z.s.m. volgen in een nieuw blogberichtje.  


9 opmerkingen:

 1. Klinkt allemaal heerlijk en wij zijn ook met zo'n zelfde bootje eens door Brugge gegaan,echt zo leuk!

  lieve groetjes en een fijn weekend!
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow wat ziet dat er heerlijk uit en dan bedoel ik niet alleen de wafels en de bonbons. Lijkt me echt een genietmoment met je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig.... Toch maar eens gaan bezoeken! En dan sla ik de bonbons natuurlijk ook niet over :-) mooooiiiii.... En lekker! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die dagen met je zus, ik was afgelopen wkend wadlopen met Zusje. Mooie foto's vooral die van d voetstappen, wauw! X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt allemaal heel relaxed :-) Mooie foto's, alleen die laatste had natuurlijk niet gehoeven hè (mjammie!) :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat klinkt wel naar een heel leuk uitje samen met zuslief. Fijn om even mogen mee genieten van jullie heerlijke tijd bij de zuiderburen. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo met je zus weg en wat prachtig varen daar .
  En mmmmm wat ziet dat er lekker uit die wafels.

  Liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk wij zijn ook een keertje naar brugge geweest dat was ook zeker de moeite waard

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn een selectie mooie foto's van mijn eigen landje bij de noorderburen te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen