woensdag 4 juni 2014

Markten

Inmiddels is het alweer bijna een maand geleden dat ik een berichtje plaatste hier op mijn blog. Wat vliegt de tijd! Ik kan het zo af en toe niet allemaal bijhouden hoor. Ik heb genoeg te doen hoor en ik zit ook niet stil wat haken betreft. Ook is het steeds heerlijk weer, daar probeer ik wanneer het kan lekker van te genieten!

Inmiddels hebben mam en ik ook alweer twee marktjes achter de rug. De eerste Boerinnenmarkt van dit jaar en afgelopen weekend stonden we met een kraam op de Bosrandfair in Norg. Vooral de laatste week voor de fair in Norg nog heel druk geweest met van alles af te maken. Ik presteer toch het beste onder druk!Hierboven zie je een paar foto's van onze kraam. We hadden een prachtig plekje. Bovendien was het ook nog eens heerlijk weer! We hebben leuk verkocht en daarnaast ook veel leuke reacties en complimenten over ons werk gehad. Wil je meer foto's zien? Kijk dan even hier

Voor beide markten een hoop nieuwe dingen gehaakt en gemaakt. De zaterdag voor de Bosrandfair leek het wel een fotosessie bij mams in de tuin. Druk in de weer gewerkt met van alles om maar leuke foto's te maken. Binnenkort meer! 


2 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit! Leuk dat je goed verkocht hebt en het mooie weer is altijd meegenomen!

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hadden een erg aantrekkelijke kraam ;-) Super dat de markten zo'n succes waren!

    BeantwoordenVerwijderen