dinsdag 17 juni 2014

In overvloed

Frambozen in overvloed! Wie mij op Instagram volgt, heeft afgelopen weekend misschien wel gezien dat ik een flinke lading frambozen heb geoogst.De struik hangt bomvol en binnen no-time kan ik de volgende lading frambozen eraf halen. De struik doet het in elk geval beter als mijn aardbeienplantjes dit jaar. 

Hmmm... Lekker! 

Vandaag weer een bord vol frambozen van de struik gehaald. Het zijn wel erg veel frambozen om steeds zo op te eten of door de yoghurt te doen, dus ik was ze even en daarna gaan ze in porties de diepvries in. Ze zijn namelijk ook erg lekker in een verse smoothie! Samen met een hand aardbeien, vers of ook uit de diepvries, een banaantje en sinaasappelsap. Er wordt in elk geval genoeg gesmuld!


9 opmerkingen:

 1. Fantastisch ... oogsten uit eigen tuin ...
  je weet wat je eet en het smaakt nog zo lekker ...
  Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh heerlijk,ik ben altijd dol op frambozen!Mazzelkont! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je zo kan oogsten uit eigen tuin! Wij hebben een heel aantal jaar geleden op vakantie een leuk recept opgedaan in Duitsland, waar we bij mensen te eten werden gevraagd. We hebben het onthouden en sindsdien heel vaak als toetje aan anderen voorgeschoteld. Men neme een bak (liefst volle) kwark en een pak amaretto-koekjes (die kleine krokante 'pepernootjes', ze hebben ze vaak wel bij de Xenos). Stamp of mix de koekjes samen met de kwark fijn en doe er daarna frambozen door. Echt heerlijk! Waarschuwing: het vult wel behoorlijk, dus eet niet teveel in 1x... :) Eetsmakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oww..heerlijk, ben dol op frambozen...op al het zomerfruit eigenlijk wel...fijn zo uit eigen tuin!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik ben gék op frambozen. Er is altijd wel een zak heerlijke 'boosjes' in de vriezer te vinden bij ons. Ook heerlijk in combinatie met chocoladecake :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vandaag ook de eerste 2 geplukt ... nog veel in het vooruitzicht! Lekker hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw dat zijn er veel! Ik heb dit jaar pas een frambozenstruik geplant, daar zitten nog niet zoveel frambozen aan, hopelijk heb ik er over een jaar of twee ook zoveel.

  BeantwoordenVerwijderen