donderdag 11 september 2014

Er was eens..

.. een heel lief heksje. Ze woont in een lief klein huisje in een prachtige, grote tuin. In die tuin geniet zij enorm van alles wat daar groeit en bloeit. Ze gebruikt de groenten en kruiden uit de tuin graag om een lekker soepje van te koken in haar kookpotje.


Met trots stel ik jullie voor aan dit lieve heksje! Ze is nog wel een klein beetje verlegen en vond het dan ook heel spannend om te poseren voor een paar foto's. 


Ik vind dit lieve heksje goed gelukt. Wat vinden jullie ervan? Dit heksje is een kooppatroon van Babsie's Hook. Het patroon is in het Duits en kun je hier vinden. Natuurlijk heb ik her en der wat aanpassingen gedaan, het zal ook een keer niet. 


Ik zou dit lieve heksje nog heel graag een eigen heksenbezem geven. In plaats van een heksenbezem heb ik haar een kookpotje en een driepoot gegeven. De driepoot is gemaakt van een paar takjes uit de tuin. Nu nog een bezem! 

P.S. Dit lieve heksje gaat a.s. zondag mee naar de Rowolmer Fair in Roderwolde. Daar zullen mam ik samen als 't Uiltje een kraam vullen met onze gehaakte spulletjes. Wil je meer informatie over de Rowolmer Fair? Kijk dan nog even hier

6 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens een lief heksje, helemaal af met haar kookpotje erbij!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig heksje. Succes op de fair zondag! Ik sta zaterdag zelf op de handwerkfair in Ryptsjerk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een bjoetie! Love her! En ik heb helemaal niet zo heel veel met heksjes maar vind deze cute <3. Knuffies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had haar al op Instagram bewonderd, maar ik vind ze nog steeds even lief en mooi als daar!

  BeantwoordenVerwijderen