dinsdag 15 april 2014

Nieuw project

Afgelopen zondag had ik samen met mams onze eerste markt van dit seizoen. De markt was bij de Heemtuin in Muntendam. Foto's volgen nog, ik had de SD-kaart niet in de camera zitten, foto's zijn nu opgeslagen op de camera zelf. Dus nu op zoek naar het bijbehorende kabeltje....

Maar ik kan jullie al wel een foto laten zien van mijn nieuwe project! Nou ja, nieuw... Ik begon er een kleine maand geleden al aan, maar ik heb er nog niets van laten zien. Het is weer zo'n fijn project voor 'erbij' en makkelijk te pakken of weer weg te leggen, ideaal!


Het wordt een vrolijke deken, met granny squares in verschillende kleuren. Ik haak met het heerlijke zachte garen Stylecraft Special DK en haaknaald 3,5 mm. De deken wordt 12 blokjes breed en inmiddels heb ik alweer vijf rijen klaar. Ik haak de granny squares direct aan elkaar, via deze methode (klik).


En zodra het weer het toe laat, genieten van de tuin! Het wordt steeds groener en groener en mijn viooltjes staan er inmiddels prachtig bij in de zinken bakken. Genieten! 


10 opmerkingen:

  1. die wordt gaaf! Het sprei-project voor Laura lag even aan de kant vanwege al die doeken maar daar ben ik nu ook af en toe weer mee bezig. En er komt een ripple deken zoals jij die ook hebt gemaakt. Ik was gisteren begonnen maar vond het niet mooi in katoen. Ik heb aardig wat bollen Stylecraft liggen, kijken of ik daar een mooie combi van kan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben benieuwd Syl! Stylecraft haakt echt zo fijn!

      Verwijderen
    2. ik heb die groene doek in Stylecraft gehaakt, echt fijn garen. Weet je wat ook super fijn is: Scheepjes Roma. Ik zocht een bepaalde kleur grijs, die kreeg ik zomaar van Leonie. Heeeeeeeeeeeeel zacht (en niet duur ook). Ook nld 3,5 trouwens, al deed ik 'm met 5. Voor zo een doek valt dat wat soepeler, moest niet te dicht.

      Verwijderen
  2. Ben benieuwd naar je deken. Ik doe mee met de crochet along, alleen op het moment wil het niet lukken. Te druk met allerlei andere dingen, je herkent het vast. Je viooltjes staan er mooi bij. Lieve groetjes en een fijne week, Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk genieten van een haakwerkje en de groene tuin ...
    Fijne Paasdagen ... lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk garen is het toch, ben ook heel benieuwd naar jou deken

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een mooie kleuren is je haakwerk,succes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat wordt je sprei mooi!Ja ik wil ook graag een keer op een marktje staan...gewoon om eens een keer uit te proberen,nu is er een leuke craft markt op de eerste zondag van Juni bij een tuincentrum op het buitenterrein...erg leuk altijd,maar aangezien we s'nachts om 5 uur aan moeten rijden voor onze midweek vakantie naar Engeland me toch maar niet opgegeven...wordt teveel gestress dan volgens mij EN voor de markt alles klaar EN alles ingepakt voor mij en manlief EN alles in orde voor de thuisblijvcers en de beestjes :-(.....nou ja een volgende keer beter dan maar! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je vrolijke deken wordt prachtig!
    Veel haak- en tuinplezier, het lijkt een schitterend paasweekend te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een heerlijke vrolijke kleurtjes weer..!! i love stylcraft!!

    BeantwoordenVerwijderen