vrijdag 10 mei 2013

Bedankt! (en meer..)

Voordat ik jullie mijn kringloopvondsten ga laten zien, wil ik jullie eerst bedanken namens mijn mama. In mijn vorige bericht liet ik een boodschappentas en een vest zien. De tas en het vest maakte zij voor zichzelf. Er werden echt ontzettend leuke, mooie en lieve reacties onder het bericht achter gelaten. Mama vond het helemaal geweldig en helemaal leuk! Dus bij deze, iedereen heel erg bedankt!

Op de laatste Koninginnedag ben ik met mijn paps en mams gezellig naar de rommelmarkt in het centrum van Assen geweest. Het was voor het eerst sinds een paar jaar dat ik op deze dag niet hoefde te werken! Dus kon ik lekker gaan snuisteren op de rommelmarkt, heerlijk! Ik vond daar het memory spel 'Kom er maar eens achter', met prachtige plaatjes!


Verder kocht ik nog een prentenboek, voor maar € 3,-. Het zag er nog keurig uit, een klein beetje beschadigd aan de buitenkant, maar dat geeft niks.

Afgelopen zaterdag ben ik met mams naar een geweldige kringloopwinkel geweest hier in Assen. Ik ben er al ik weet niet hoe vaak langs gefietst, op weg naar stage en naar het werk, maar ik was er nog nooit geweest. Het staat er werkelijk stampvol met de meest mooie dingen! Je weet niet waar je kijken moet! Echt, er staat zoveel!


We kochten een setje nostalgische kaarten van Droste. Het setje was nog helemaal compleet! Zelf kocht ik nog een leuk Zwarte Piet spel, de kaarten zijn voorzien van prachtige plaatjes en een Coca Cola pennenblik. Dat laatste voor de Coca Cola fan hier in huis. 

Vanmorgen nog even naar Het Goed geweest, daar moet je gewoon af en toe eens binnenlopen om iets leuks tegen te komen. Ik vond er een Alphabets pel, met van die leuke lettertjes en een nog een ander spelletje, genaamd Pang. Ik ken het niet, maar de kaartjes ervan zijn leuk! 


Beide spelletjes komen binnenkort vast goed van pas, maar dat zullen jullie vanzelf wel een keer zien! Net als de verstuurde en ontvangen Snail Mails en andere leuke post. Ben je al nieuwsgierig? 

Fijn weekend!  

15 opmerkingen:

 1. Lijkt er op dat je van spelletjes houdt! Leuk hoor, van die "oude" spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk die spulletjes, ze zijn zo leuk voor de snailmails te gebruiken.
  Snailmail, I l♡ve it !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spullen. Vooral die Droste kaarten vind ik heel erg leuk!
  Pang ga je toch niet verknippen?! Dat is een heel leuk spel!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken het niet, maar zal de spelregels eens bestuderen! Wie weet vind ik het dan zo leuk dat ik het zonde vind om het te gebruiken voor iets anders! ;)

   Verwijderen
  2. Ik weet niet of je het spel skipboo kent, maar volgens mij is dat hetzelfde spel.

   Verwijderen
 4. ow leuke dingen !! En ja, je maakt me nieuwsgierig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh zo'n toffe dingen! Alles ziet er zo leuk uit :) In onze kringloopwinkel is er niet zooo geweldig veel te vinden... Laatst hadden we een vintage dag, maar toen had ik natuurlijk examens :( Je motiveert me wel om toch nog een keer een kijkje te gaan nemen, heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, die Droste kaarten kocht ik vorig jaar bij een brocantezaakje in de stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw moeder verdiende alle lof hoor! Zo maakt ze ook een beetje kennis met de warme-blog-deken haha! Hier ook een kringloopwinkel waar alles door elkaar staat (nou ja, men doet een poging om het ietsje te ordenen...) en waar je echt drie keer door moet lopen om (bijna) alles te bekijken. Leuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie vondsten weer! En dat voor een prikkie :). Die Droste kaarten.. leuk hoor!

  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je een geweldige spullen gevonden! Goed geslaagd hoor. Heel veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha ja ik ben alweer nieuwsgierig! Leuke spulletjes gespot!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. pang is echt een heel leuk spel!!!! dat is echt heel leuk als je dat in je bezit hebt! (ik ben jaloers!)
  groetjes Geeske

  BeantwoordenVerwijderen