dinsdag 10 juli 2012

Geniet van ieder moment

Geïnspireerd door het lezen van blogs van anderen, ben ik er vandaag zelf ook meer één gestart. De afgelopen paar weken/maanden zijn echt voorbij gevlogen. Er is veel tijd gaan zitten in het studeren, ik heb hard gewerkt om het derde jaar van de pabo te halen. Ook kende ik de afgelopen periode een paar verdrietige momenten. Daarom kan ik zeggen dat ik nu welverdiend ga genieten van mijn vakantie. Ik heb weer tijd voor leuke dingen. Heerlijk rommelen in de tuin, in alle rust een boek lezen, knutselen en tekenen en nog veel meer. Leuke dingen doen moet vriendinnetjes, vrienden en familie. Maar bovenal genieten. Want ik heb de afgelopen periode heb ik geleerd van ieder moment te genieten, dus dat ga ik ook zeker doen.

Geniet van ieder moment!  Trots op de prachtige stokrozen in mijn tuin

Mijn moestuin


7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je ook op mijn blog bent terecht gekomen ! Ik ben benieuwd naar het jouwe....
  groetjes
  Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey die Vera ik klikte op je naam in mijn mail (je reactie op mijn Give Away) en kom hier uit. Wat een gezellig tuintje heb je, prachtige potten, vooral die teilen zijn mooi.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je helemaal hier terecht komt, bij mijn aller eerste berichtje in blogland! Leuk!! Zo zag het er van het zomer uit, veel vrolijker en gezelliger dan dat het nu is!

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Vera,
  Ik wil het lapje Amy Butlerstof graag naar jou opsturen, je reageerde op mijn 'positieve energie' blogberichtje. Omdat ik jouw mailadres niet kan vinden laat ik je het zo even weten. Als je je adres mailt naar elkedagzaterdag@hotmail.com dan stuur ik het pakje snel op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vera, ik had een kaart met lapjes van ween mevrouw die via Jenneke mijn adres had, ik heb gister een mailtje verstuurd om te bedanken, nu heb ik het kaartje ook weer Groeten J.de Gries, dus dat is jouw mam ,ik ben super trots op de lapjes, het waren er een aantal aan een paar een kaartje met de boordschap dat die wat minder waren, nou ik vind ze top en ga ze allemaal verwerken
  Nogmaals dank !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Vera...de bordeaux rode acryl is van de Wibra...nieuwe kleur voor de winter blijkbaar

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen