maandag 2 september 2013

Nieuw project

Buiten lijkt het wel herfst, grijs en grauw is de lucht en het waait flink. Binnen is het vooralsnog 20 graden, maar ik zit toch met een lekkere warme trui aan achter mijn laptop, met een warme kop thee. Ideaal studeerweer. Ja, helaas de vakantie is weer voorbij..

Ik wil jullie even laten zien waar ik nu mee begonnen ben. Weten jullie nog de poef die ik maakte en eind april dit jaar eindelijk af was? Zo niet, kijk maar even hier: poef. Van deze poef had ik nog garen over en zoals ik toen al schreef, ideaal voor een kussen.


Bovenstaand zie je een foto van het kussentje (of beter gezegd: kussen), gekocht bij de Zweedse woongigant. Het kussen is 50 cm bij 50 cm en rood! Mijn favoriete kleur.


Ik ga er een hoes voor haken in het welbekende ripple patroon van Lucy (blog: Attic24). Van dit patroon wil ik graag nog eens deken maken, het garen daarvoor ligt al klaar. Het kussen is dus een ideaal proeflapje.


Ik ben inmiddels al een heel eind, maar haken is vanaf deze week weer een klusje voor de avonduren. Overdag moet er flink gestudeerd worden. Het zijn nu echt de allerlaatste loodjes en ik hik er zo vreselijk tegenaan de laatste dingen af te maken. Nog even doorzetten dus!

18 opmerkingen:

 1. Doorzetten hoor, des te eerder kun je lekker aan het werk ;-) je ripple is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hou vol meisie!!!!!!
  Gaaf hè die ripples!!!!!!!!

  Enne je warme trui schijnt van de week weer effies uit te kunnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die Ripple en succes met de laatste loodjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geef je een duwtje in de rug meid!
  Je haakwerkjes zijn gaaf, tof.
  Probeer toch een beetje te genieten,
  lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat wordt een mooi kussenhoesje!
  Heel veel succes! Het valt vast allemaal enorm mee als je eenmaal begonnen bent ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat word erg mooi, zie ik nu al. Succes met studeren meid . Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LEUK!!! Wat zal dat leuk staan samen!
  Succes met je studie!!!
  Groet Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk patroon ! dat wil ik ook nog eens proberen.
  Nog even doorbijten.. haakwerkje loopt niet weg gelukkig hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh leuk, vooral de kleuren spreken mij aan want ik ben ook een fan van rood en heb ook zulke zwarte Ikea-stoelen (maar dan de leren variant). Ik ben vlak voor de zomer begonnen met zo'n ripple deken in 2 tinten rood, grijs, zwart en creme. Moet me er ook toe zetten om er nu weer mee verder te gaan , het moet een vrij grote worden (voor in de woonkamer ook). Maar ja, als ik niet verder ga heb ik van 't winter nog geen mooie dekentje om onder te kruipen op de bank, dus toch maar weer eens beginnen... Jij ook succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. You go girl,alles komt goed en je ripple is mooi,maar dat was je poef ook,dus dit gaat ook goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes en succes met het studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wel leuk heb hiervoor sinds de metamorfose in huis geen rood meer
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Helaas, ook voor mij herkenbaar... Mijn haaknaald roept me heel hard, en nu schijnt het zonnetje zo heerlijk... En ik, ik zit met mn neus in de boeken en laptop alles af te krijgen. Ik moet alles voor 1 november ingeleverd hebben en dan kan ik mn papiertje in januari krijgen en ik wil em zóóó graag!!! Voor jou ook nog ff een oppeppertje! Zet em op, je kunt t en je moet! (Gedeelde smart is ook nog wel es halve smart, maar dit moet je echt op jezelf doen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Vera,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Misschien vind je het leuk om mee te doen? Meer informatie kun je vinden op m'n blog.
  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Yes you can!! Die laatste loodjes zijn zwaar, maar daarna ga je suuuuuperblij zijn dat je ze gedaan hebt! En die kleurtjes zijn echt de max, gaat prachtig worden dat kussen en deken! Mooi geheel met de poef.

  BeantwoordenVerwijderen