zaterdag 29 november 2014

Knutselen voor kerst (1)

Ik weet het, het is misschien een beetje vroeg, maar ik ben al lekker aan het knutselen geweest voor kerst. Dit weekend zetten we ook vast de kerstboom op, ik kan niet wachten!

Ik vind het heerlijk om ideetjes op te doen op Pinterest. Over het algemeen blijft het bij leuke ideetjes verzamelen. Af en toe haak of maak ik iets wat ik op Pinterest gezien. Een vriendinnetje van mij had precies hetzelfde. Hoog tijd om eens aan de slag te gaan! Kijken jullie mee? Op de vensterbank in de woonkamer staan altijd onderstaande windlichten. Er hangt normaal gesproken nog een houdertje in met een glaasje waar een waxinelichtje in kan. Ik vind het leuk om deze windlichten aan te passen aan het seizoen. Regelmatig wissel ik de inhoud, zo leuk! 

Dit ideetje zag ik dus op Pinterest en wilde ik vorig jaar eigenlijk al maken. Dit jaar op tijd op zoek gegaan naar spulletjes die ik hiervoor kon gebruiken. De boompjes komen van de Wibra, daar kwam ik ze per toeval tegen. De Mini Cooper komt uit de speelgoedkist van mijn schoonmoeder. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat! Het was zo gepiept, als je maar de juiste spulletjes in huis hebt. En ja, dit stilleven in kerstsfeer staat al op de vensterbank te pronken!!!


13 opmerkingen:

 1. Wat je met een paar kleine wijzigingen zo'n groots resultaat kan bereiken, LEUK!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kerstboompje op de auto pinde ik ook al... maar zo in die glazen pot is het helemaal geweldig!
  Fijne Kerst alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat atoutje blijft superleuk om t zien, had het ook gepint, je hebt hem een leuke bestemming gegeven in een glazen bokaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk!!!!! Wat een leuk idee om voor mijn broer te maken, voor in zijn nieuwe huis, en hij houdt van auto's :-) Een hele fijne avond.

  Lieve haakgroetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo gezellig! Ik begin morgen met versieren. Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuk, vooral het autootje met de kerstboom op het dag is geweldig!

  Groetjes, Daphne
  www.haak-en-maak.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat lief en heel leuk.
  veel plezier
  liefs sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk Vera dat je deze mini erin gedaan hebt. Toeval wil dat ik een paar dagen geleden er ook eentje maakte met een VW busje erin (al is het een nieuw model en het retro busje).
  Ik vind deze versie ook wel erg leuk.


  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen