woensdag 25 december 2013

Nieuw project

Mijn eigen deken is nog maar net een paar dagen af en toch ben ik alweer begonnen met het volgende grote project. Ook een deken, niet voor mijzelf, maar voor mijn zusje. Het is voor het eerst dat ik met Stylecraft Special DK (100 % acryl) haak, maar het haakt heerlijk!



Ik moest wel even een beetje wennen aan de kleuren, is natuurlijk even heel wat anders dan het grijs en zwart van mijn eigen deken. De kleuren zijn wel heel vrolijk! Voordeel is wel dat hier geen zwart bij zit en dat ik dus 's avonds probleemloos kan haken! 

Gisteren al een flink aantal toeren gehaakt en vandaag haak ik lekker verder. Het is heerlijk om even een paar dagen vrij te hebben. Straks gezellig naar de ouders van vriendlief en morgen naar mijn ouders, natuurlijk gaat het nieuwe project mee!

Ik wens iedereen fijne dagen 
en een creatief en mooi 2014! 

P.S. Ik haak weer volgens het patroon van de deken op het blog van Haken en meer, het is de ajour ribble deken. Een heel fijn patroon om te haken! 

15 opmerkingen:

  1. super leuk! Ik vind de kleuren toch ook heel mooi! Jullie ook fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je deken helemaal geweldig. Mooi patroon. Leuk dat je hem nog eens maakt voor je zus.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. moooooooooooooooi, vooral het petrol randje hahaha maar dat is dan ook helemaal mijn kleur. Ik ken het garen ook niet trouwens. Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor jou ook prettige feestdagen! Toevallig ontdekte ik gisteren op zolder granny squares die ik ooit haakte om een deken van te maken. Ze zijn bijna precies in dezelfde kleuren als deze deken! Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooooooi!!!!

    Fijne dagen meisie x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik sleur mijn haakproject ook overal mee naartoe, gezellig haken en ondertussen toch leuk samen zijn :-) Ik ben fan van de kleurtjes! Fijne feestdagen en geniet van de dagen vrijaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige deken, mooie kleurtjes! Jullie ook heel fijne dagen gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb hier ook nog een paar bollen stylecraft liggen. Heb er nog niet eerder mee gehaakt maar als ik jouw deken zie dan moet dat goed komen. Ik vind de kleuren die je gebruikt prachtig. Dat wordt een mooie vrolijke deken!

    Groetjes en fijne 2e kerstdag.
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat zijn inderdaad even wat andere kleurtjes dan jouw deken, maar ik vind ze wel erg mooi. Die teal blijft echt een favoriet van mij.
    Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd wel garen je fijner vindt; Stylecraft special DK of Anell Rapido?
    En krijg jij geen last van je vingers van het haken met zo'n smalle haaknaald? Ik haak eigenlijk pas vanaf 6mm met een normale haaknaald en alles wat daaronder zit haak ik met een Clover haaknaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Meid het wordt weer prachtig!! Ik heb respect voor je dat je zulke grote projecten aan pakt ;-)
    Suc6

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Vera! Allereerst de allllerbeste wensen voor 2014 gewenst!! Dat het maar een gezellig en creatief jaar voor je gaat worden!
    Ik heb je vorige post gemist; je ripple deken die je af had, wat een werk!! Pff.. met haaknaald 3,5.... vind het knap van je hoor! En echt heel mooi geworden. Dan heb je het nog snel gedaan, als je in oktober bent begonnen!
    En je andere deken wordt lekker kleurrijk, heel mooi!
    Je bent erg productief zo hoor! :)

    Fijne nieuwjaarsdag nog

    Lieve groet, Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die word prachtig! Ik heb weer een blog,nadat mijn oude foetsie waren,pff zo naar,zoek elke dag een paar blogs die volgde,wat een werk,weet ze niet allemaal meer haha,gelukkig nieuwjaar,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat haakt dat toch heerlijk je..wordt echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen