donderdag 7 november 2013

Uilenmuts

Zoals ik mijn vorige berichtje al liet weten, had ik nog een haakwerkje af. Ik kan het nu (eindelijk) laten zien. Deze uilenmuts heb ik gemaakt in opdracht. Via mijn blog kreeg ik de vraag of ik zoiets zou kunnen maken. Ik had nog nooit eerder een mutsje gehaakt.


Ik ben erg tevreden met het resultaat, net als degene die het mutsje bij mij 'besteld' heeft. Het patroon, in het Engels overigens, van deze leuke uilenmuts vindt je op het blog van Repeat Crafter Me (klik hier voor het patroon). 

De foto is niet 'je van het', maar ik en mijn camera liggen elkaar niet zo op donkere dagen. Dan krijg ik niet helemaal voor elkaar mooie foto's te maken. Daar moet ik mij nog altijd eens een keer goed in verdiepen. 


15 opmerkingen:

 1. Maar de foto is duidelijk genoeg om te zien dat je een prachtig mutsje gemaakt hebt. Echt super!!

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is leuk geworden zeg!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk geworden. De foto is goed genoeg om dat te kunnen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. foto is goed te zien hoor, met deze dagen is het geen feest met de camera hihi.... gaaf mutsie ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk mutjes zeg! wat zal die lekker warm dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig mutsje!
  En een tip voor je camera; een externe flitser die je op je camera kan zetten. Ik heb geen idee hoe duur ze zijn omdat ik de mijne van een vriend gekregen heb, maar ik kan echt niet meer zonder! Ik hoef nooit meer dicht bij een raam te fotograferen en het maakt ook niet uit hoe donker het in de kamer is, hij blijft gewoon perfecte foto's maken. Omdat de flitser naar boven flitst krijg je mooie heldere foto's en niet van die fletse foto's zoals wanneer je de flitser van de camera zelf gebruikt die dus automatisch recht op het onderwerp flitst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik heb ditzelfde mutsje afgelopen januari gemaakt voor mijn nichtje, in bijna dezelfde kleurstelling. Volgende week wordt ze 1 jaar en mijn zus vroeg of ik nog weer zo'n muts wilde maken, maar dan een maatje groter, hihi. Super dat je zoiets kunt maken als je de basis (van hoe je moet haken) maar weet he! Zoveel mogelijkheden.. ik ben echt helemaal 'into het haken', hihi

  BeantwoordenVerwijderen