zondag 6 december 2015

Bosrandkerstfair

Zoals ik in mijn vorige berichtje al schreef, ben ik nog steeds druk aan het haken voor de marktjes waar ik samen met mijn mams sta. Zo staan wij over een week, zondag 13 december, van 11.00 tot 17.00 uur op de Bosrandkerstfair bij Theehuis de Bosrand in Norg.

Voor deze kerstmarkt zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest. Samen maakten wij deze vijf rendiertjes, Ze staan vast ontzettend leuk op de kraam!


Het gratis patroontje van deze rendiertjes is van Stip & HAAK. Wij hebben de rendiertjes nog wel armpjes gegeven, dat vonden wij net even wat leuker! 

Wil je meer zien van wat wij zoal maken voor op onze kraam, kom dan eens een kijkje nemen op de blog van 't Uiltje of op onze Facebookpagina. En nu ga ik gauw weer verder met het afmaken van de laatste dingen voor de kerstmarkt! 

Lieve groetjes, Vera 

7 opmerkingen:

 1. Ze zijn erg leuk met die gekleurde voetjes en armpjes. Veel suc6 op het marktje..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze toch leuk, als ik ze zo zie zitten, beginnen mijn handn te jeuken, mmm zal ik ook nog of toch maar niet ;-) Heel veel succes zondag de 13e!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

  شركة تنظيف بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالقطيف

  ______________________________________________________________________________________________________________________


  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  شركة تنظيف مجالس بالقطيف
  شركة تنظيف خزانات بالقطيف
  شركة شفط بيارات بالقطيف

  BeantwoordenVerwijderen
 4. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing.Thank for your very good article...!
  แทง บอลออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen